reis elektrik faturalarý için talimat vermiþ geçen de 150 den 210 kilovata çýkartmýþtý reis demeden kimse biþey yapmýyor demek reis demese milleti öpmeye devam edecekler![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
EREGL... 14.21 puan endeksi yükseltmiþ dün, tek baþýna..
yatýrýmcý mý yoksa dýþ güçler mi olduklarýna emin olamadýðým bir görüþme var. kafalar çok karýþýk tüyler diken diken
gunaydýn dünden klan longlarýmý kapadým ama þort açamadým malesef..þortlarýmý almamýþ emanukebundada vardýr bir hayýr görelim bakalým normalde bügün eksi kapamalý ama palanýn keyfine kalmýþ
https://www.bloomberght.com/araci-ku...imkani-2298371
Bu haberi pas geçmeyelim haber önemli.
Aracý kurumlara uzaktan müþteri edinme imkaný
Resmi Gazete'de yayýmlanan teblið ile aracý kurum ve portföy yönetim þirketlerine uzaktan müþteri edinimi imkaný getirildi
Pandemi döneminde bankalara getirilen uzaktan müþteri edinme imkaný finans sektörünün diðer alanlarýna da yayýlýyor.
Resmi Gazete'de yayýmlanan teblið kapsamýnda aracý kurum ve portföy yönetim þirketlerine uzaktan müþteri edinimi imkâný getirilerek bu süreçte uygulayabilecekleri uzaktan kimlik tespiti yöntemlerine iliþkin usul ve esaslar düzenlendi.
Bununla birlikte Teblið, müþteri kimliðinin tespit edilmesini müteakip sunulacak hizmetlere yönelik olarak mesafeli olsun veya olmasýn bir biliþim veya elektronik haberleþme cihazý üzerinden yazýlý þeklin yerine geçecek þekilde ya da mesafeli olarak sözleþme iliþkisinin kurulmasýna yönelik ilkelerini belirledi.
Teblið ile ilgili SPK duyurusunda uzaktan kimlik tespiti ve mesafeli olarak sözleþme akdedilmesi hizmetlerinin kullanýmýndan kaynaklanan risklerin, teknolojik altyapý, bilgi sistemleri yönetimi bileþenlerine yönelik yeni kontrol alanlarýnýn bulunmasý ve müþteri tanýnmasýnda kullanýlan video gibi yeni kayýt unsurlarý dikkate alýnarak yatýrým hizmet ve faaliyetlerinin belge kayýt düzeninde deðiþiklikler yapýlmasý gerektiði belirtildi.
Borsa iþini býraktým. Foruma öylesine yazýyorum, sakýn kaale almayýn.
Yer Ýmleri