Dolar kontrattaki özel emirler nedir ? 2 tane 10bin kontrat iþlem oldu
Dolar kontrattaki özel emirler nedir ? 2 tane 10bin kontrat iþlem oldu
özelden istersen atarým grafiðinide mehmet abi, bende 2 tane düþüþ yapýsý var kabak gibi hemde 25,50-26,30 aralýðýna saðlam bir düþmeli ama hayýrlýsý.
Hele endeksde biþi var anam anamda neyse yüklü short girdik bakalým hayýrlýsý ciddi de rakam inþallah terste kalmam þunun stresiyle uðraþmam birde.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Hava yollarý vadelide de 7683 kontrat aldýlar özel emirle
Evet bu çok yapýldý, sadece bizim piyasada deðil dýþarýda da bunu defalarca yaptýlar...
O yüzden boþuna strese girmeye gerek yok, veriden sonra piyasa sakinleþtikten sonra pozisyon almak en mantýklýsý...
Hele ki "böbrek, dalak (!)" pozisyon alanlarý hiç anlamýyorum..
Büyük risk, ha kazanabilirsiniz belki ama þahsen ben o riske girmem...
yazacaklarýmý yazmýþsýn bir þey kalmamýþ...
ortadoðunun çer çöp 5 milyon insanýný ülkeye doldurur...
birde unuttuðunuz birþey var..
2012 yýlýnda demografik yapý bozulmasýn diye kanun olarak korunan yabancýya belli bir oranýn üstünde satýþý yasaklayan kanunu iptal et...
sonra satýþlar arttý...
hangi aklý izahý olan þu görüntüyü savunur ama savunuyorlar iþte...
kuzu grubun denizin içine katarlýlara yaptýgý proje..
ataköy deprem toplanma alanýydý orasý...
![]()
kayser sosa gibi adamsýn vesselam
þimdi iþ yatýrýmdan 7683 lot fthyao alanýn sen olduðunu öðrenmemiþ olsaydým en üst kanallardan ve bunu bi espri olarak siteye yazsaydým, kimse inanmazdý.. niye spottan almadýn, mesela ilk kademe kaldýr 100 bin alýþ yaz, verirlerse yine al, vermezlerse yukarýyý kaldýr 768 bin lot alana kadar nerden baksan 3-5 kademe attraksiyon yaratýrdýn, o momentuma üþüþenler olurdu 30 kýrar geçerdik be abi..
neyse bi bildiðin vardýr senin, saygýlar hürmetler..
Çöp kamyonlarýnýn ismi deðiþmiþ geri dönüþüm kamyonu olmuþ. Çöpçü yerine geri dönüþüm görevlisi kullanýlmaya baþlanmýþ.
Beni bu saatten sona çok etkilemez yeni nesli etkleyebilir. Çocukken çöplerden karton, plastik, metal toplayýp satar harçlýðýmý çýkarýrdým, komþular da bunu bildiðinden kýymetli çöpleri önce benim incelememe verirlerdi, bir seferinde yüzllerce mektubu pullarýný söküp kalanlarý yakmam ve okumamam koþulu ile vermiþlerdi. Güzel bir salon radyosu ve antika döküm sobada gözüm kaldý ama onu hurdacýya sattýlar. O zaman para olsa kesinlikle koleksiyonlukdu.
Þimdi düþünüyorum bu deneyimi para ile satýn almak veya yaþamak mümkün deðil. Tabi o zaman bunun bir deneyim nimeti olduðunu anlamayýp yeterli paraya sahip olunca herþeye ulaþýlabileceði þeklinde görüþ bende oluþtu.
Þimdi kendi kendine fakir hayatý yaþýyorsun ama ayný olmuyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri