altýna petrole ve doðalgaza bakýn savaþ mavaþ yok
altýna petrole ve doðalgaza bakýn savaþ mavaþ yok
bir halt olacaðý yok.
Amerika'nýn kuklasý bence bu adam. Biz çok konuþtuk, biraz da sen konuþ artýk demiþler.
Bugünde bayraðý bu arkadaþa teslim etmiþler. Gördüðünüz üzere abd ile ayný aðýzda konuþuyor ztn.
Abd vatandaþýyým ayný zamanda ben. Hayatýmýn en güzel yýllarý orda geçti, çok çok severim. Kalýcý olarak da yerleþmeyi düþünüyorum ama bu ortadoðu fetiþinden vazgeçmesi lazým amerika'nýn. Hakkaten yeter artýk. Afganistan, Irak, Suriye, lübnan, kürt-türk gerginliði, þimdi rusya-ukrayna derken kaþýmadýðý konu yok ve sonu da gelmiyor. Bunlar bitincede baþka bir yere el atacaklar. Gözüken o ki, ortadoðu asla rahat nefes alamaz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Ben þöyle bakýyorum
önce bugün kapanýþ böyle olursa pozitif bakarým
günlük pasta çok önemsemem
haftalýk önemserim ve excelde takýp ediyorum
aralýk satýþý ile beraber ciddi satýþ oldu
geçen hafta alým oldu
dün satýþ var idi
Bugün ciddi alým
kapanýþta böyle olursa durum pozitif demektir.
Bu genel bakýþým
Günlük olarak
Dün satýþ var idi
Aslýnda esas alým bence cuma ve dün oldu
pasta cuma notr
dün satýþ var gibi idi
Niye cuma ve dün alým yapýldý diyorum
çýkarken satan daha azdýr
düþerken satan daha çoktur
ben öyle tahmin ediyorum
iþte tam burada
taþeronlar devreye giriyor
baba kurumlar satarken
taþeron kurumlar alýyor
þimdi ise taþeronlar malý esas sahibine devr ediyor
böyle anlýyorum
devr etmeyide pozitif sayýyorum
yaný tahminim ve bakýþým böyle
RUSYA'NIN AKDENÝZ'DE YAPACAÐI TATBÝKATA KATILACAK MIG-31K VE TU-22M3 SAVAÞ UÇAKLARI SURÝYE'YE ULAÞTI
Çok teþekkürler ya, inanýlmaz önemli bir bilgi. Herkes bunu merak ediyordu zaten. Acaba Ruslarýn tatbikat mig leri Suriye'ye ulaþtýmý diye düþünmekten gözüne uyku girmeyenler vardý...
Þimdi de bu konuyu yakaladýlar. Akdeniz tatbikatýna kaç tane mig katýlacak, sayýsýna kadar biliriz birazdan.
Rusya zaten Suriye'de. Orda çok büyük bir güç. Bölgeyide kontrol ediyor. Bugüne kadar bir çok tatbikatda yapmýþtýr bölgede. Bilmiyorum ama tahmin ediyorum. Ama þu an bu konuyu yine piyasalarý kaþýmak için kullanýyorlar.
Bakalým nereye baðlayacaklar bu tatbikat mevzusunu, heyecanla bekliyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri