Bu iþi tartýþmasýz kazananlarý ev üreticileridir.
Ev fiyatlarý %60-100 arttýktan sonra kredi faizi inse ne olur.Biraz düþük faizle ama 2 katý miktarda para çekeceksin.
1 kazanýp 5 kaybediyorsun.
Kamu bankalarýnýn zararýný da hepimiz arka kapýdan vergi olarak ödüyoruz..
ABD nin sistemine hayraným.Mükemmel baþkan olsan bile en fazla 8 yýl seçilirsin.(4+4)
bizimki de 5+5 ama orada da ali-cengiz oyunu var.Son sene meclis seçime giderse(götürsen...) 5+4+5 oluyor.yani 14 yýl mümkün.
Etrafta gördüðüm okul müdürü bile genelde 8 yýldan sonra kendi iþine bakar.Hýrs hakim olur..zamanla orayý sahiplenir..
zaten yapacaðýný 8 yýlda yapar.
Bence ne bir belediye baþkaný ne de baþka bir devlet yöneticisi asla toplamda 8 yýldan fazla görev yapmamalý.
80 milyonda ne cevherler var.Mevcutlarýn hiç birisi bulunmaz kumaþ deðil.
Okul müdürü bildiðiniz öðretmen.Sendikal baðlantý ile 20 yýl müdürlük yapýyor.Adam ögretmenliði unutmuþ.Zamanla iþin puþ... öðreniyor.amaç orada kalmak.
Su ve Gýda nýn yerini artýk
Enerji, Elektrik aldý
Elektrik olmadan, fabrikalar çalýþamýyor
Elektrik olmadan, su ve gýda nýn iþlenmesi olmuyor
Artýk nesil Enerji, Elektrik
Özellikle Yenilenebilir Enerji devri
Bitkoinin canlý tutulabilmesi için Dünyada üretilen elektriðinin %25-30 nu tüketmesi lazým
Bir de Elektrikli oto lar yaygýnlaþýnca
Tek çare, Enerji, Elektrik
Yenilenebilir Enerji
Çeþitli vadelerde patern tespit edip piyasaya girerim. Kasým aralýkta piyasa bozulmuþ iþlemez olmuþtu. Bir süredir iyi iþaretler geliyordu. Piyasa sanki çalýþýyor gibiydi. Geçen haftadan beri 11 14 þubatta sahol, kchol pegasus alýþ verdi, izledim. 9 þubatta garan satýþ verdi izledim. arclk alýþ verdi izledim. Tamam dedim piyasa kurallarýna göre iþleyiþ geri geldi. Dün ttkom alýþ verdi vadeliden girdim! Ulan hay senin de kaðýdýnýn da ettiðin karýn da..
dün ne açýklamalar gelmiþ...
haber izlemediðim için þimdi twitterdan gördüm...
yastýðýnýza yorganýnýza dikkat edin...
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
"Fedakarlýðý sadece devletten beklemek ne gerçekçidir, ne hakkaniyetlidir."
"Tüm vatandaþlarýmýzý yastýk altý altýn düzenlemesine davet ediyorum."
Yer Ýmleri