bazý sorularýn cevaplarý yok ariston abim.
sonsuz evrende sonsuzluðua en yakýn ilimiz hangi ildir.
a hakkari
b edirne
c adana
d sinop
bazý sorularýn cevaplarý yok ariston abim.
sonsuz evrende sonsuzluðua en yakýn ilimiz hangi ildir.
a hakkari
b edirne
c adana
d sinop
napýyoruz
seçiyoruz
hayat seçimden ibraet sana sadece seçimler sunuyor
þüphe ve sorgulama bazý sorulara cvp olabilir
insan kardeþinden eþinden çocuðundan manitasýna kadar þüphe duyar kesinlik ister ve sorgular acaaba doðrumu söylüyor bana karþý dürüüstmü
ama allahý kainaýtý hiç sorgulmaz direk kabul eder.
allah sorgulanmak ister
oysa.
niye
çünkü ben kardeþimi bile sorgulabiliyorum bana karþý dürüstümü diye veya en yakýn arkadaþýný
çünkü
þüphe hep var bu da dürüstlüðü ve güveni saðlamlaþtýran tek unsur
sen direk sorgulamadan kabul edersen ozaman herkes alim olur
kredi çek banka tonla sorgulama yapar acaba geri gelirmi o para diye hakkýnda güvenirse verir.
þüphe ve sorgulama = güven
e allahý sorgulamak ?
Sorulara cevap var. Biz tek cevap istiyoruz, bir grafik veya resim de bir cevap olabilir.
Bugün kümeler, grafikler, olasýlýk, istatistik çok öðretilmiyor diye düþündüm. Þirketlerde ise iþin ucunda para olunca bilenler ilerliyor.
Herkes için ayrý ayrý cevap bile olabilir de o kadar düþünemem. Genelde kendin ol, kendinde ara deniyor, ben kendimden baka bir yerde bulamadým deniyor vs. Psikiyatrist bile olsan derinlemesine otopsi yapmak zor, dostun olur onunla bakarsýn ama izin verilmiyor, herkes kendi bulacak denmiþ muhtemelen.
Borsada bile herkesin durumuna göre (vade, imkan, kazanç hedefi, risk toleransý, psikoloji vs) hisse seçimi olabilir.
Her "insanýn" ayrý ayrý olmasý büyük bir ipucu. Sadece fiziksel olarak deðil her açýdan fark var. Galaksi sayýsýna göre insan sayýsý komik sayýda, onlarý var edene basit bir cevap tam yetmeyebilir.
Öte yandan bilgisayarlara ayný soruyu sorarsan ayný cevabý alýyorsun, demek o tip bir þey istenmiyor deðiþik orijinal þeyler bekleniyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
googla reklam versek
misal
3 milyar insana ulaþssak
gün versek þu gün þu saatte herkes dýþarý çýkacak tanrý nerdesin diyecek diye göðe bakacak
tanrý zamanýn geldiðini artýk anlar mý mesela
bilinmek istiyordun madem bilindin desek
bütün bu olup bitenlerin bize gerçekte sebebini açýklar mý
cinler internette surf yapýyrmu bilmiyorum ama onlar içinde bi haberleþme imkaý buluruz
senin mors dilini çözmen lazým ariston abi
mors neden önemli ?
yýldýzlar arasý diye bir film var izmedi isen izle
person of interesti burda çok kez yazdým dizi
person of interest yapým yýlý 2011
12 sene önce çeklmiþ
bir bölümde bitcoin detaylý incelenmiþ ( çaktýrmadan )
dizi sonlarýnda sponsor olan kiþi ve marka ne ?
tesla ve elon musk
adam 11 sene önce uyandýrmaya çalýþmýþ. !!
bizim togg hala fabrikasý nerde o bile belli deðil![]()
Yer Ýmleri