Tekfen 90'lardan önce de var olan bir þirket en az 3-4 kriz geçirmiþ, ama sahipleri yaþlanýp havlu attýysa o baþka. Basit bir iþi olsa kim olsa yönetir, ama o tip bir þirket deðil. Müteahhitlik hükümetler ile yakýn dialog gerektiren bir sektör, galiba zarar oradan kaynaklanýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
son 3 ayda 2 milyon puan dalgalandý. (hacim gibi düþün) shortçusu da longcusu da avucunu yaladý. hiç tatava yapmayýn.![]()
Anadolu Efes: Ukrayna'daki fabrikalarýmzda üretim ve satýþ durdu- bloomberght.com
Anadolu Efes'ten Bloomberg'e yapýlan yazýlý açýklamada þirketin bu sabah itibarýyla Ukrayna'daki bira fabrikalarýnda üretim ve satýþ operasyonlarýnýn durdurulduðu belirtildi.
Rusya'nýn Ukrayna'ya askeri operasyonu, bölgede faaliyet gösteren Türk þirketlerini de etkilemeye baþladý.
Anadolu Efes'ten Bloomberg'e yapýlan yazýlý açýklamada þirketin bu sabah itibarýyla Ukrayna'daki bira fabrikalarýndaki üretim ve satýþ operasyonlarýnýn durdurulduðu belirtildi.
Açýklamada, "Ukrayna'da Chernihiv, Kharkiv ve Mykolaiv kentlerinde üç fabrikamýz ve yaklaþýk 3 bin çalýþanýmýz bulunuyor. Birinci önceliðimiz çalýþanlarýmýzýn güvenliðini saðlamak. Bu konuda mümkün olan tüm önlemleri aldýk" ifadeleri kullanýldý.
Þirket Rusya'daki operasyonlarýnýn iþleyiþinin ise her zamanki gibi devam ettiðini, üretim ve satýþta herhangi bir durma olmadýðýný belirtti.
bloomberght.com internet sitesinde yayýnlanan sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/anadolu-...-durdu-2299788
putine güvenme bence s..kecek
Yer Ýmleri