
Originally Posted by
gundwane
Dün burada haber botu gibi çalýþýp bizi de aracý kurum elemaný olmakla suçlayýp millete korku pompalayan desperado yu piste bekliyoruz..
Hayrola haber akýþý mý kesildi ukraynadan..
yok, o yükselirken deðil, düþerken gelir...halbuki çok eski tanýrým, baþarýlý bir arkadaþtý..ama pozlarý kapayýp, 200 günlükten mal alacaðým hayali ile robot hesaba dönüþtü..halbuki %50-100 arasý enf olan ve bu enflasyonu iki yýl kadar yaþayacak ülkede tl bazlý grafikle dip avcýlýðý yapmak beyhude.
Bence tarihi alým fýrsatlarý bu günler, belki olaylar iyice raydan çýkarsa 1700-1800 arasýna son bir iniþ yapar...ama yaz ayý ile birlikte seçimleri konuþamaya baþlarýz...bu son olaylar iktidarýn ekonomiyi toparlama þansýný sýfýrladý, yasal yollarla seçimi kazanma þansý sýfýrlandý bence.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri