Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
19d
Fransýzlar, AB ülkelerinin Rusyayý SWIFTten çýkarma kararý almaya çok yaklaþtýklarýný söyledi. Ýngiltere zaten çýkartalým demiþti. AB ve Ýngiltereyi takiben ABDde kaçýnýlmaz olarak benzer bir karar alacaktýr.
YTD
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
19d
Fransýzlar, AB ülkelerinin Rusyayý SWIFTten çýkarma kararý almaya çok yaklaþtýklarýný söyledi. Ýngiltere zaten çýkartalým demiþti. AB ve Ýngiltereyi takiben ABDde kaçýnýlmaz olarak benzer bir karar alacaktýr.
YTD
Ukrayna olayýna bakýnca bizim kadar etkilenen bir ülke yoktur. Bizimkilerin planlarý alt üst oldu. Rezervi turizm ile yerine koyacaktý
[emoji736] SWIFT ile ilgili karar çoktan verildi
– Zelenski
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ülkenin ekonomisi gökten geçecek leyleðe baðlýysa... SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Swift konusu Enka, Tekfen, Anadolu Efes üzerinde ciddi bir baský yaratabilir."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Sadece bunlar mý
Çoðu firmanýn rusyada fabrikasý var..
Þiþecam....
Bunlar ruslara bedava kalýr mý
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
swift olmadan baskýnýn kralýný gördüler ,özelllikle TEKFEN , hisse senedi yoðun fonlara bakýyorum neredeyse alayýnda TEKFEN var belli ki bunlar yükseltmiþ ,satanlarda onlar zararýný çekenlerde foncular ,bir günde - 11-12 % kaybeden fon var nerede görülmüþ .Burasý Amerika mý
Bir hisse zaten istese de %10 üzeri düþemiyor.
Gidiyorlar bir de viopta ütülüyorlar ,baþka türlü bu kadar zarar zor
Yer Ýmleri