Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
ya bu zelensky'i kahraman yaptılar twitterda...çok ilginç...

allahın komedyenini cumhurbaşkanı yaparsan gider abd ve ab nin kuklası olur böyle ve ülkesini de ateşe atar...olan masum halka oluyor...o kadar...

olacak iş mi ya? iyi olabilir hoş olabilir ama bir şehir bile yönetmemiş hatta köy bile yönetmemiş ne iç ne dış politika bilmeyen birine ülke emanet edilir mi ya? allah akıl fikir versin...
aynı yılmaz özdil kafasındasın...bir kere komedyen dediğin adam, sanatçı, zeki biri ve hitabeti güçlü...bizdeki cem yılmaz, yılmaz erdoğan ayarında sayılır...bunlar şu anki siyasilerin %99 unu cebinden çıkarır...yeliz gibi siyasiler var, onu geçtim, o şaklaban zaten...binai yıldırım gibi g, ğ farkını bilmeyen adam, öğretmeni nasıl yazıyorduk diyen bu ülkeyi yönetti.

nesye, sonuçta halkın seçtiğine saygı duyoruz..ukrayna halkı da %70 bu adamı seçti, bize saygı duymak düşer...kaldı ki, adam seçim vaatlerinde de yüzünü batıya döneceğini, nato-ab vs üye olmaya çalışacağını söyledi...ve halk bu oyu verdi...dediklerini yap dedi...unda ne var?

neymiş efendim, batının, abd nin kuklasıymış...ne yani, belarus taki gibi rusyanın kuklası olunca sorun yok, abd nin olunca mı sorun...belarus halkı rusya yanlısını seçmiş, ukrayna halkı abd yanlısını...ben her durumda halkların kararına saygı duymak gerekir diyorum.

(tarihsel olarak belarus halkı, sovyet birliğine daha bağlıdır, ukrayna hep batıya daha yakın durmuştur.)