Dünyada nükleer de ruslar lider
Gogildan alýntý
Stockholm Uluslararasý Barýþ Araþtýrmalarý Enstitüsü'nün (SIPRI) geçen yýl yayýmladýðý verilere göre, Rusya, 6 bin 255 nükleer baþlýkla dünyada ilk sýrada yer alýyor. Rusya yönetiminin sahip olduðu nükleer silahlarýn sayýsýnda 2020'ye oranla geçen yýl 120 adet azalma oldu.2 gün önce
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
https://www.hizliresim.com/88jgabr
Savaþmýþ, krizmiþ yersek tâbi. 4 günde petrolde kaldýraçsýz %30 götürdü paranýn sahipleri 🤬
Nükleerde 10 ile 1.000 ayný...zaten 4 tane den sonrasýna pek gerek kalmaz.KUZEY KORENÝN 10 tane varmýþ...buna ragmen ABD ye MEYDAN OKUDU.
Dünyadaki tüm nükleer baþlýklar yok edilmeli.
Hiroshima da Nagazaki de olanlar dehþet verici.
Atom bombasý atýlsa yaþadýðým yere hayatta kalmaktansa buhar olup yok olmayý dilerim. Öyle bir durumda hayatta kalmak çok çok daha kötü.
Nükleer savaþ demek bilindik dünyanýn sonu demek.
Allah yazdýysa bozsun.
"politikada hiçbir þey kazayla olmaz. olmuþsa, öyle planlanmýþtýr."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Nükleer savaþ KIYAMET DEMEK...KUR'AN da anladýðým kadarýyla bu tarzda bir kýyamet yok.Daha doðrusu ben NÜKLEER SAVAÞA benzetemedim...Daha çok dev bir meteorun çarpmasý gibi anladým.
Yani DÜNYA ve diðer cismin çekirdekleri parçalanacak kadar sert çarpma olarak anladým.Bu senaryoya çok uyuyor.
veya sürekli geniþleyen kainatýn bir noktada, onlarý arada tutan çekim kuvvetinin,merkezkaç kuvvetinden az olmasý vs...sonucu daðýlmasý.
Bizim nükleer baþlýðýmýz yok heralde
Bomba atýlýrsa korunmak için þunlarý yapýn diyorlar, aklýnýzda bulunsun.
patlama ýþýðýný görür görmez, hemen çukur bir yere veya duvar dibine veya kuytu bir yere yatin! dizlerinizi karnýnýza doðru çekip kapanin! çýplak yerlerinizi (giysilerinizle) örtün ! bu durumunuzu ýþýk, yakýcý hava hareketi ve yýkýlmalar sona erene kadar koruyun (1 dk.)
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri