Originally Posted by
krokodil
hafýzam beni yanýltmýyorsa 2022 eylül ekim aylarý gibi patronlar kendi hisselerinden bir kýsöýný 9.80 tl birim fiyatdan satmýþlardý..ve panelsan 14 lü fiyatlardan 25 günde 46 tl fiyatlarý görmüþ idi...imkb her zaman gizemli bir yerdir..iyi bilanço kötü fiyat, kötü bilanço iyi fiyat kaidesi vardýr eskiler daha iyi bilir..
þimdilerde ise sayýn çok þerefli patronlarýmýz 46,80 li fiyatalardan al ver yapýp duruyorlar..burdan olasý bir bedelsiz gazý ile 100 lük sýnýfa level atlarmý diye de düþünmeden edemiyorum...pilavdan dönenin kaþýðý kýrýlsýn, halvetden kaçaýn büllüðü kopsun der beklerim...
Abi bilanço gelince bende büllüðüme sordum, "Neden bu verilere raðmen bilanço çok kötü gelmiþ gibi davranýyorlar anlayamýyorum, sen daha iyi bilirsin ama en azýndan 3. ve 4 çeyrek bilançolarýný görelim, hatta 2024 geliþmelerini (Kazakistan, kapasite artýrýmý vb )yakýndan izleyelim, sonra yine yine haberleþiriz" dedi. Bakýcaz artýk.
YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR! Anlaþtýkmý ?? Zaten borsadan hiç anlamýyorum zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri