Londra’daki toplantýya Merkez Bankasýndan herhangi bir yetkili davet edilmediði için, Merkez Bankasýndan katýlým olmamýþ diyorlar.
Bir de toplantýyý Ferit Þahenk’in sahip olduðu finans kurumu organize etmiþ. Normalde bu tarz toplantýlarý büyük bankalar organize edermiþ. Bu da yabancý ilgisinin azaldýðýný gösterirmiþ diye bir video izledim.
Kanun nizam tanýmayan , eþkýyalýkla ülke yönetenlere hiçbir þey fayda etmiyor...
Borcun,En az % 20 sini peþin istiyorlar..
Seçim öncesi kapsamlý af / yapýlandýrma çýkarýrlar da,bu güne - bana- faydasý yok..
Bu zübükler;O zamana kadar , ''vatandaþ dan ne yolabilir isek kaardýr '' mantýðý ile hareket ediyorlar..
Hadeee turfanda fatura bunlar!!!:8 ocak-8 þubat elektrik faturasý:715 tl,haydi þimdi bütün eller havaya...
Not:bir önceki aya göre yaklaþýk 50kw az tüketmemize raðmen 200 tl fazla fatura geliyor,ayrýca tüm tüketim ;2.227 tl den fiyatlanmýþ,bazý arkadaþlarýn dediði gibi 200 kw sonrasý zamlý tarifeye geçiþ yok,o miktarý geçtiysen direk yaslamýþlar,çüþ artýk normal kullansak standart bir eve bin tl+ gelecek fatura,sebep olanlarý, destek olanlarý saygýyla selamlarým....
Son düzenleme : watcher46; 08-02-2022 saat: 14:30.
Yer Ýmleri