-
Erdoğan ın sığınmacılar konusundaki büyük değişimi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan mart ayında yaptığı açıklamada, Biz seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndermeyeceğiz, ensarın ne olduğunu biliyoruz demişti. Ancak, Erdoğan bugün video mesaj ile katıldığı Suriye deki İdlib Briket Evleri Açılış Töreni nde 1 milyon Suriyeli'nin gönderilmesi için çalışmalara başlandığını belirtti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Muhtemelen bu da yalan.
Meydanlarda Suriyelileri gonderecegiz demek icin.
Sonra da devam edecektir, su kadar Suriyeliyi gonderdik diye.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Emeklilere müjde ne oldu?
Açıklandı da ben mi kaçırdım.
Her Suriyeli emekliye 3+1 daire vereceklermiş onu açıkladı bugün kaçırdınız sanırım
-

Originally Posted by
reha kaya
Otoyol ile Marmaris, Bodruma gidecek olan önce, 3.500 gaymeyi cebine koyacak, tatil ücretini sonra düşünecek...
3500 lirayi nasil hesapladin?
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
bu nedir? ne var bugün 21.01'de? FED kararı ise o bugün değil yarın saat 21.00'de...
Yarının işini bugün zannetmiştir
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Kredi çekip 3 kere EFT yapsam izi kaybolur mu yoksa yine alamayız mı
Onun üzerindede çalışıyorlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Bunun çözümü yok. Kredi çeken mal alırsa (ve hatta ithalatçıya sipariş verip komisyon karşılığı mal ithal ettirirse) bu para bir şekilde satıcının eline geçecek. İşte bu tek işlem sonrasında para üzerinden hiçbir sınırlayıcı kural işlemez.
Satıcı eline geçen likidite ile istediğini yapar ister döviz alır ister ileride fiyatı artacak ürünleri önden yüklemeli olarak daha fazla ithal eder.
Parayı kredi kanalıyla seçici dağıtmak ancak sermaye kontrolleri ile kısmen mümkün. O olduğunda da zaten döviz kuru diye bir kavram olmaz. Tanımsızdır.
-

Originally Posted by
ayhan53
Peki çektim TL yi bürodan döviz aldım gittim bankaya yatırdım eurobond aldım o zaman ne olacak
-
Yav isiniz gucunuz uckaat
Sonra ulke niye batiyo
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri