-
Erdoğan : Bay Kemal ne diyor bu gelenleri Suriye’ye geri göndereceğiz diyor . Bunu yapamayacaksınız , biz Ensar kültürüyle yetişmişiz , şu an 3 milyon 700 bin Suriyeli bizim kardeşimizdir ve biz bu kardeşlerimize sahip çıktık sahip çıkaracağız. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
şu geceki açıklamaların hepsi para basmaya yönelik açıklamalar bütçe açığı patlamıştı şimdi bi daha patlayacak
bir halt olacağı yok.
-
Sri Lanka Başbakanı gün içinde istifa etmişti. Başbakanın evinde silahlı çatışma dahil protesto gösterileri giderek büyüdü. Ordu sokağa çıktı.
Çok önemli bir haber. Sebebini gecmiş senelerde geniş olarak yazmıştım. Nedense forumda arama yaparak, Sri Lanka ile ilgili yazılarimi bulamadim. Yazilar duruyordur da ben aramayi beceremedim buyuk ihtimal.
-
faizleri yapay düşürünce konut fiyatları yine zıplar.seçim öncesipara dağıtmak için yine para basılacak enflasyon zıplayacak bu kafayla seçime kadar 1 yıl nasıl geçer
-

bitcoin sihirli rakamlarda
31.069 burada tuttu tuttu
tutmadı coinciler bişeyi tuttu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
bitcoin sihirli rakamlarda
31.069 burada tuttu tuttu
tutmadı coinciler bişeyi tuttu
Deldi geçti.
30.690 ve 30.310 ana desteklerini takip ediyor olacağız.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Deldi geçti.
30.690 ve 30.310 ana desteklerini takip ediyor olacağız.
onların hiç bir anlamı yok
bitcoinde 69 desteği var 
sonrada 31
ama bence o kadar bile etmez
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules