UZERB Solo 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -1166533
UZERB Solo 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -1166533
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
***UZERB*** UZERTAÞ BOYA SANAYÝ TÝCARET VE YATIRIM A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***UZERB*** UZERTAÞ BOYA SANAYÝ TÝCARET VE YATIRIM A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz tarafýndan kiralanmýþ olan iliþkili taraflardan Erem Ýnþaat Boya Turizm Yatýrýmlarý A.Þ.'ye ait gayrimenkulün kira bedeli, 29.12.2015 tarih ve 2015/10 sayýlý Yönetim Kurulu kararýmýzla aylýk 20.000 TL ye artýrýlmýþ olup, 2019 yýlýnda da ayný bedel üzerinden devam edilmesine karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/727075
BIST
(28/12/2018 - 1618)
UZERB Solo 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -1633541
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
artýk zamanýn gelmedimi
yazý ve yorumlarým ve grafiklerim ve analizlerim...yatýrým tavsiyesi deðildir ve yatýrm kapsamý dýþýndadýr..ve yatýrým niteliðinde deðildir.... yatýrým yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatýrým kuruluþlarýna ve yatýrým uzmanlarýna ve resmi kurumlarýna baþ vursunlar
teþekürler.... uzerb ......yolun açýk olsun...
yazý ve yorumlarým ve grafiklerim ve analizlerim...yatýrým tavsiyesi deðildir ve yatýrm kapsamý dýþýndadýr..ve yatýrým niteliðinde deðildir.... yatýrým yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatýrým kuruluþlarýna ve yatýrým uzmanlarýna ve resmi kurumlarýna baþ vursunlar
Bu hisse ile ilgili bilgisi olan var mý? Sanki bir formasyon içinde...
bu nasýl bir þirket ne üretiyor neler yapýyor bilgi sahibi olan varmý ? elinde yüklü olan kim var acaba ?
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri