Benim sistem , 7420 USD diyor( arada ki fark 700 usd )
Þaka bir tarafa kötü senaryo bir köþede dursun , kahve falý gibi düþünün .
Önce 1500 usd 'lere saldýrmasý lazým sonra hýzla geri çekilip alt band'ý tekrar test eder fakat bu sefer dikiþ tutmaz gibi geliyor aslýnda düþüþ hafta baþý gibi daha mantýklý , bu sýrada ucuza alýnan BTC ler tahtalar da yeni müþteri avlamak için kullanýlýr ,
![]()
binance'da hard fork ile gelen sbtc nedir diye bakarken coinin icerigi guzel geldi. Ortaya karisik gibi olmus, bakalim tutunacak mi?
https://en.decentral.news/2017/12/19...itcoin-cash-x/
saygilarimla
Evet doðru.
Þayet al-sat ile kazanmak istiyorsanýz Usd ve TL olarak aklýnýzdan çýkarýn. Hedefiniz sürekli BTC miktarýnýzý yükseltmek olmalý.
Ben fee'leri BNB ile ödeyerek %50 uyguna getiriyorum.
Alým ile satým arasýnda %5 karý gördüðüm anda gözünün yaþýna bakmýyorum.
Gün içerisinde %5 ila %10 kar ile 2 yada 3 al-sat yakaladýðýnýzda tadýndan yenmez..
Cevabýnýz ýcýn teþekkürler bir esnaf.Tecrube ýste buda ,ýsýn güzel tarafý da var aslýnda hem btc nýz var hem trx almýþ oluyorsunuz,daha saðlam uzun vade ýcýn.Coýnler genelde hep beraber yukselýyorlar mesala denem ýcýn aldýðým TRONlar bugun %80 yukarda ve býtcoýnde artýda.Ancak gecmýste býtcoýn daha yüksekten gýrýp TRon aldýðýmdan güzel kar edemedim ,bunun tersý olacak günlerde olacaktýr,dýrekt coin almak gerekiyor bazende tron/usd gýbý býtcoýne baðlý olmadan.Enteresan bý ýsmýþ bu.
Arkadaþlar merhaba .bende bitcoin alým satýmýna yeni baþladým binance den alýp satýyorum .size soru þu olacAk.binance üzerinden nakitte bekleme olayý varmý ? Varsa nasýl oluyor ?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri