Ben önce full wallet i indirdim. Sync olmasý yarým saat falan sürüyor. Wallet otomatik bir adres veriyor. Sizin þimdi kullandýðýnýz miner da bir wallet yaratmýþ olmasý lazým. Onun verdiði adresi de kullanabilirsiniz ama bence garanti olsun bbsc'nin kendi walletini kurun önce.
Benim kullandýðým miner Claymore CPU miner. Megadownload linkinden girip en alttaki 7mb olaný indirdim.
https://mega.nz/#F!Hg4g1bLT!4Upg8GNiEZYCaZ04XVh_yg
Ýndirdikten sonra config dosyasýný açýyorsunuz, pool adresini "stratum+tcp://pool.bbscoin.xyz:3333" ile (" yok), alttaki monero adresini de daha önceden yarattýðýnýz bbscoin adresi ile deðiþtirip exe yi çalýþtýrýyorsunuz.
Miner slow mode ile çalýþmaya baþlarsa windows'un sanal bellek boyutu yetersiz demektir. Arttýrmak için bilgisayarým>sað týk>özellikler>geliþmiþ sistem ayarlarý>geliþmiþ sekmesi> performans bölümünden ayarlara girip sanal belleði arttýrýn.
Ben 70000mb ile kullanýyorum. Ne kadar aþaðý çekilebilir bilgim yok deneme yanýlma yöntemi ile bulabilirsiniz. Sanal bellek ideal boyuta çekildikten sonra miner "fast mode" ile çalýþacak.
Yer Ýmleri