Yukarýda 4 ? Bence oldu.
.
Aþaðýdaki 4' ? ..Yaptýrabilir. Net 38.2 olmadý orada. Þart da deðil. 4' benzedi. Hatta dün 5 lemiþ de olabilir. 3 ün altýnda da 5 leyebilir.
5 lemek demek geçen sene baþýmýza gelen yükseliþin düzeltmesi bitti demektir. Genelde bu durumda son ütücüler "en kötü geri de kaldý" derler.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
- Londra daki yatýrýmcý 4 ? yazan yeri daha önce olduðunu düþündü ki olabilirdi. (OCAK AYI BAÞI)
- Bizim ÞUBAT baþýnda 5 lediðimizi buna göre her dolar alýmýnýn kazanc getireceðini düþündü.
- 3 e yakýn yerlerden dolar toplamaya baþladý, "eðer hatalý isem yukarýda 38.2 den biraz dolar bozarým onun altýnda 3 e yakýn heryerden tekrar dolar toplarým" dedi büyük olasýlýk.
- Ve 38.2 lk yerden 4 ? oldu ve sert algý geldi. Bunu deðerlendirdiðini düþünüyorum. Bu yüzden 3 e yakýn yerlerden TEKRAR swapla her yerden TL toplayýp dolara asýlýyor. Burada 5 ? i yaptýran her türlü dolarda son ütücü.
Psikolojik YAS süreci
.
.
BTC yol haritam.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Biraz yakýndan bakacak olur isek 4' tam 38.2 lenmemiþ görünüyor. Þart mý deðil (BISTI hatýrlayýn orada 23.6 yetti)
Yakýn çekimi koydum ki eðer 38.2 DAHÝ algýlanmaz ise artýk gidiyor yukarý diyebiliriz.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Yalnýz bilelim ki az yukarýda bir 38.2 lenme var.
BTC de buna benzer olmuþtu ve uzatan 5' ile iþi bitmiþti.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Ýþte uzatan 5' ile bitiyor ise ALT bacaðý 38.2 lenmiþ demektir.
Londra daki eleman bu yüzden asýlýyor.
Psikolojik YAS süreci
Çok karýþýk gelmiþ olabilir o yüzden aþaðýdaki grafikte þunu yapýyorum.
Son düzenleme : secbul; 28-03-2019 saat: 08:05.
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri