Forum genel itibari ile borsa forumu. Gençlerimizin borsaya ilgisi yok denebilir hatta direk yok diyelim.. Orta yaþýnda borsa deneyimleri kötü. BTC ilgisi hiç yok. Halbuki burasý dýþýnda btc ve alt coin forumlarý oldukça popüler/yoðun. Mesela investing forumu boþ ver berbat chat sisteminde 1 dk da çok rahat 1 gönderi görmek mümkün. Gençlerde biraz daha hýzlý yaz/gönder/oku tarzýný seviyorlar.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ýlerki yýllarda forum/post atma hýzlanýrken beðeni alan gönderiler alt coin kazanabilecek. Bir nevi borsa youtuberlýðý. Bu konuda çalýþmalar var.
Mesela https://steemit.com bu yolda ilklerden biri ama henüz ms dos tarzý gibi duruyor.
Yoksa tweeterda 10.000 takipçin olsa kaç yazar. Belki takipçileri batýrmak için para teklifi oluyurdur.
Psikolojik YAS süreci
Ben BTC'de 10K altý her fiyatýn alým yapýlabilir fiyat olduðunu düþünüyorum.
Bu sene bile 10K üzerinde uzunca süreler kaldýk, halving yýlý neden daha da fazlasý olmasýn diyorum.
Bilmeyenler için :
BTC Halving; Kýsaca üretimin yarý yarýya düþmesi demekltir.
https://www.bitcoinblockhalf.com
An itibari ile 152 gün kaldý.
Reward-Drop ETA date: 14 May 2020 19:13:31
Bir günde 1800 BTC üretiliyor bu 900 e düþecek.
Psikolojik YAS süreci
Bugün kapalýçarþýdaydým.
Bitcoin ve diðer kripto paralarý satan 4 adet dükkan saydým. belki de daha fazladýrlar. dükkanlar her ne kadar fahiþ fiyata BTC satsalar da, bitcoin'in deðer saklama aracý olarak kabul edildiðini gösteriyor bence.
Seçbul hocam Komodo(KMD) hakkýnda fikirleriniz nelerdir. Sizce ilerleyen dönemde az sayýdaki deðer kazanacak alt coinlerden biri olabilir mi?
Birde baþka biþey daha merak ediyorum. Binance borsasýnda bazý alt coinler sadece BTC üzerinden iþlem görürken bazýlarý da BTC'nin yaný sýra BNB ve USD üzerinden de iþlem görmektedir. Bu durumu ne olarak anlamalýyýz?
SM-M205G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri