Zincirler bir türlü kýrýlmýyor.
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zincirler bir türlü kýrýlmýyor.
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
27.000'e bu kadar yakýn gelip, yine de bu kadar uzaktan dönmesi "ciddi bir tepki beklentisi" açýsýndan pek hoþuma gitmiyor. o yüzden 30-40+ trade'inde sattýklarýmý geri al(a)madým.
devam ederse bir yerlerde bakarým ama majör majör 61.8'e doðru bu kadar salýp, adam gibi daha yakýn bir yerlere deðmeden terse yürümeye kalkmasýndan hoþlanmadým. basitçe satýcýlarýn gücü tükendi ya da büyük bir öküz topluluðu daldý vs muhtemel ama öyle yani.
https://www.tradingview.com/x/2ifTmbTX/
Haftalýk grafiðimin son hali bu þekilde.
Twitter @Fibotrading48
Paylaþýmlarým ve grafiklerim asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Yazdýklarým geçmiþe not amaçlýdýr.Lütfen kendi kararýnýzý kendiniz veriniz.
Twitter @Fibotrading48
Paylaþýmlarým ve grafiklerim asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Yazdýklarým geçmiþe not amaçlýdýr.Lütfen kendi kararýnýzý kendiniz veriniz.
En önemlisi ''Altýn '' gibi bir varlýk sýnýfýna girmesi.. Trade imkanlarý müthiþ.. Sessiz kalan teknikçilerin çoðunluðunun heybeyi doldurmak için coinlerde olduðunu tahmin ediyorum.. Girmedilerse girmek için fýrsat kolluyorlardýr.. Bist ve diðer borsalarda bu volatlite imkansýz olduðundan týpýþ týpýþ GELECEKLER.
- Abi, sen al-sat yapmayalým, beceremeyiz diyorsun ama, burada fiyatlar kýpýr kýpýr.
- Abim, ne bileyim amk bu kadar kýpraþacaðýný!...
- Sürekli ayný hareketleri yapýyor: 40 dolara çýk, 30 dolara in. Git-gel, Konya 6 saat!...
- Cuma günü geçen haftaki gibi bir düþüþ olacaðýný tahmin edip, Perþembe akþamý bir miktar sattýk, ama erken geri koyduk. Bu kadar düþeceðini bilsek iyi yapmýþ olurduk.
- He abi, ufaktan deneyelim. Olursa olur, olmazsa canýmýz sað olsun.
- Evet, ben de artýk bu iþi yapýlabilir görüyorum.
- Abi, bir de sürekli kenarda nakit bulundurmak lazým galiba. Baksana fiyatlar nerelere kadar iniyor.
- Oðlum, bilmiyor musun, vardý ama her düþüþte ekle, ekle, buraya baþlangýçta ayýrdýðýmýz parayý bile aþtýk. Daha da mý ekleyelim?
- He abi, ben bu iþi sevdim. Bence biraz da ekleyebiliriz.
- Dur bakalým, biraz daha izleyelim de, öyle yaparýz.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
- Abi, bir þey daha söyleyeceðim.
- Evet abim???
- Alt coinler daha hareketli.
- Evet, ben de fark ettim. Ýnerken daha fazla iniyorlar, çýkarken de daha fazla gidiyorlar.
- Evet abi, Bitcoin'de bile %25'ten fazla iniþ çýkýþ oluyor, düþün artýk diðerlerini.
- Aynen. Geçen hafta Polkadot'u gördün mü, nerelere çýktý?
- Evet, abi, sonra da tepetaklak aþaðý... 224 liraya dayandý, sonra 160'a kadar indi.
- Hatýrlýyor musun, bizim bu iþe giriþimizin ikinci gününde bu 420'ye kadar çýkmýþtý?
- Evet abi, dediðim gibi, biz alt coinlere biraz daha aðýrlýk versek iyi olacak. Özellikle düþtüðü zamanlar.
- Tamam abim, bunu da not ettik...
Titan,çiftlikbank vb oyunlara rahatça giren halkýmýz,tabiidir ki parasý oranýnda bu piyasaya girecek, girmiþtir ve daha da girecektir. Ona hiç þüphe yoktur.Orda hemfikiriz .Þu anda bile bistin yaklaþýk 8-10 katý müþterisi olduðu söylenmektedir. .Ancak kazanabilecekler mi derseniz,marj sýnýrý olmayan bu piyasada kazanmak çok zor.Devamlý yükselen bir piyasada herkes kazanýr ama düþüþ dalgalarý baþladýðýnda ve hatta ara dalgalarda bir günde veya 1 haftada %20 -50 kaybettiklerinde, býrakýn yeni girenleri en iyi teknik analizcilerin bile o panik ortamda saðlýklý analiz yapabileceklerini sanmýyorum ve büyük çoðunluðun parasýný 2-3 harekette bu piyasada býrakacaðýný düþünüyorum.
Geçen günlerde galiba bir amerikalý ünlü bir iþ adamýydý,aynen þunu söyledi:Elon Musk kadar paranýz varsa tabiiki kripto para oynayabilirsiniz.Yani deðilseniz bu gibi adamlara yem olursunuz diyor ,doðrudan söyledi adam. Dünya borsalarý kesmemiþ olacak ki , kripto para piyasasý icad edilmiþ ,çok temiz bir iþ 2-3 gün veya en fazla 1 haftada yatýrýmcýnýn iþini bitiriyorsun.HIZLI ve ACIMASIZ.Maniplasyon serbest.Herkes herþeyi söyleyebilir ve cezasý yok.Sýnýrsýz ve sorumsuz bir piyasa.
Çinliler yerinde bir hareketle ,þimdilik bu piyasayý ülkelerinde yasakladýlar,bizde ise daha da geliþtirmenin yollarý aranýyor.
Kripto para piyasasýna girmiþ ve girecek yatýrýmcýlarýmýza bol þanslar diliyorum.
Yer Ýmleri