Bitcoin dünya çapýnda yaygýnlaþýyor ve güven kazanýyor.Açýkcasý ben elimdekileri satmayacagým 16 kasýmda.Coin piyasasýnýn kralý bitcoindir.Bitcoin çökerse kripto paralarýn hepsi çöker.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin dünya çapýnda yaygýnlaþýyor ve güven kazanýyor.Açýkcasý ben elimdekileri satmayacagým 16 kasýmda.Coin piyasasýnýn kralý bitcoindir.Bitcoin çökerse kripto paralarýn hepsi çöker.
Teknolojiye uyarlanmýþ bir saadet zinciri gibi geliyor bana. Þimdi kazandýrýyor gibi yapýp sona kalanlarda patlayacak. Ekranda ve sanal cüzdanlarýnýzda gördüðünüz coin karþýlýðý USD yi arka cebinize koymadan kazandým denmemeli sanki. Yatýrým yapmadan Bitcoin ile ilgili þikayetleri okuyup olasý aksilikleri önceden görmek de iyi olur. Bir de para bu kadar kolay mý kazanýlýyor. Ya da bu kadar kolay mý kazanýlmalý. Hayýrlý kazançlarýnýz olsun.
Tabii ki risk var.O yüzden kaybetsem de üzülmeyeceðim bir miktarla elimde bitcoin tutuyorum.Az da olsa bitcoin kazandýran sitelere göz atýyorum.Ben bitcoini yeni emekleme aþamasýnda olan yeni bir finans piyasasý olarak görüyorum.Eðer baþarýlý olursa, en fazla 3 yýl içinde bildiðimiz ekonomik parametrelerin hepsi deðiþecektir diye düþünüyorum.
1500 2000 3500 dolara kadar aldim.
7400 dolarlardan ciktim
Paramida aldim.
Bu catallanma gecince duruma gore gene girecegim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guclu bir satim var.
Guclu bir alim var.
Ulann segwit 2 iptal diyorlar.
Ben
Satiim.
Uyyy adiler.
Yer Ýmleri