coin portföyümün %7'si olan IOTA henüz patlamayý yapamadý,bekliyorum.ama BTC den iyi kar geliyor. ether de akmasada damlýyor.þimdi bch,ltc,dash ve monero alýmlarý için bekliyorum.
coin portföyümün %7'si olan IOTA henüz patlamayý yapamadý,bekliyorum.ama BTC den iyi kar geliyor. ether de akmasada damlýyor.þimdi bch,ltc,dash ve monero alýmlarý için bekliyorum.
hocam þu kripto para alma prosedürünü maddeler halinde yazabilir misin zahmet olmasa...benimde kafamda alacaklarým var ama yurt dýþýnda bir giriþimde bulundum beklemedeyim....teþekkürler...birde yurt dýþý hesapsa alým satým yaptýnýz mý alým yapýp birde gönderememe olayý var...
bytecoin.....digibyte....verge.....status.....siac oin.....verge....cardano....ripple bunlardan herhangi birisini almayý düþündüðüm kripto paralar bunlara ulaþým nasýl olacak bilgisi olan paylaþýrsa sevinirim...
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Þöyle yapalým.
https://bitscreener.com
Bu siteden coini yazýn. Aþaðýda EXCHANGE yerleri gelir.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
arkadaþlar doge'yi de gözardý etmeyin derim.dogecoin 2018 de kendisinden çok söz ettirecek gibi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
doge'nin amazon ve burgerking firmalarýyla ödemelerde kullanýlmak üzere anlaþtýðý açýklandý.fiyatý 0.0060 usd seviyelerinde yani bedava gibi biþey.ucuz olmasý ve alýþveriþlerde kullanýlacak olmasý doge'yi þimdikinden çok daha bilinir ve kýymetli bir coin haline getirebilir.gözüme güzel göründü.lite'den sonra birazda bundan alýp bi kenara atcam.dursun varsýn.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri