dogecoin en sonunda bir sýfýr atarak 1 cent olmayý baþardý.þimdi ilk hedefi 1.7 cent olmak.global piyasalarda da dikkatleri üzerine çekmeyi baþardý.
dogecoin en sonunda bir sýfýr atarak 1 cent olmayý baþardý.þimdi ilk hedefi 1.7 cent olmak.global piyasalarda da dikkatleri üzerine çekmeyi baþardý.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Bitcoin de bence en kritik an ve fiyattayýz.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Koineks'den 8000 DOGECoin aldým.
10 Doge = 0,37 Kuruþ
þuan ki beklentim parayý oturdum bir güzel akþam yemeði yedim bitirdim.300 TL gitti..
Her ayýn ilk haftasý artýþ rakamlarýna bakýp tatmin edici olursa takviye yapacaðým.
alt-coin isi eger trade yapabilirsek iyi karlar birakiyor gibi.
1-2 hafta once 0.38 den BTM almistim, dun gece 0.60 'i gecti. su anda 0.51 civarlarinda.
1-2 hafta icinde satis hedefim 0.8 seviyeleri.
%100 kar demek, tabii olursa.
az az da olsa duzenli ve sabirli trade 'ler ile kucuk bir portfoy iyi yerlere gelebilir gibi gibi.
Ben bu konuda yeniyim þuan için paribudan biraz Btc aldým onun bi kýsmýný Binanceye gönderdim. Kucoin veya Etherdelta'yada üye olmayý düþünüyorum.
Þuan olayý anlayabildiðim kadarýyla 4 seçenek var önümüzde :
1. Sadece yerli borsalardan Btc veya Eth alýp bunlarýn deðer kazanmasýný beklemek. Baþkada etliye sütlüye karýþmamak. Ne de olsa Crypto paralarýn en büyük iki aktörü Btc ve Eth...
2. Portföyün bi kýsmýyla diðer Altcoinlerden bi kaç tane alýp portföyü çeþitlendirmek... Çünkü Btc ve Eth bundan sonra daha ne kadar bilinmez ama 1300 bitcoin arasýndan mantýklý ve þanslý seçimle bulabileceðimiz bi kaç coinden kýsa vade de önemli bir gelir elde edebilir. Burada sanýrsam insan psikolojisi devreye girer. Çünkü almaktan daha önemlisi satmaktýr. Ne zaman satmak için iyi fýrsat olduðunu kim bilebilir ki... Yalnýz þunu anladýmki bu platform Bistten çok daha geniþ ve heyecanlý. Bitcoin in tadýný alan kolay kolay bu heycaný býrakamaz...
3. Yine 1300 tane Altcoin içinden iyi bi kaç tane tercih edip sürekli al sat ile kazanç saðlamak. Ýþte bu noktada insanýn aklýna þu geliyor hemen. Geleceði kimse bilemeyeceði için, al-sat yaparak mý yoksa alýp unutarak mý hareket edilecek? Bu hep beni düþündürüyor. Yada karma hareket edilecek. Bi kýsmýný unutacaðýz bi kýsmýyla sürekli trading yapacaðýz. Nefsimizi köreltmiþ de oluruz hem...
4. Bi arakadaþ bu forumda yazmýþtý, yabancý bi forex sitesinde Altcoinler ile kaldýraçlý oynanabiliyormuþ. Heycana bak1 e 40 kaldýraçla küçük küçük oynýycan. %10kar yaptýn mý kaldýraçla 4 kat para kazanýcan... Bu son madde baya fantezi dolu oldu
Son olarak bu forumu baþtan okudum daha yeni okudum. Keþke diyorum geçen sene hatta daha da önce þu Btc yi bilseydim... Ne kadar yükselmiþ...
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce hareket beklentisini yazmýþtým, Playkey (PKT) (78.20%) artýda, daha baþlangýç gibi; Zrx ve Dragonchain de iyi gidiyor. Fakat beni en çok þaþýrtan "Cappasity", ico fiyatý 0,008 bir ayda geldiði fiyat 0,45456. Ýco'dan 1k dolar verip Capp alan o 1k usdyi 56k yapmýþ durumda.
Yer Ýmleri