burda anlamadigim bir durum var,
"Ayda 537 Burst veya 52 $"
yani bu islemi ayda 52$ kazanmak icinmi yapiyorsunuz?
burda anlamadigim bir durum var,
"Ayda 537 Burst veya 52 $"
yani bu islemi ayda 52$ kazanmak icinmi yapiyorsunuz?
Arkadaþlat çok acil bir þey danýþacaðým ;
Binance üzerinden bir satým emri vermiþtim , son dakika yukarý breakout geldiði için verdiðim þartlý emir'i iptal ettim ,
Sorum þu iptal ettiðim iþlem tutarýnda ICX wallet'ýmda gözüküyor fakat ana trade ekranýnda miktar 0 gözüküyor ,
Daha öncesinde böyle bir durumla karþýlaþan oldumu
Tþk þimdiden
Herkes bizim gibi tek hdd ile girmiyor ki iþe. Odasýný onlarca hdd ile dolduranlar var. Ölçeði büyütürsen kazanç da büyür.
52$ fena deðil hani. Risk alýp bankaya 20bin dolar koyuyorsun aylýk 50$ veriyorlar.
800tl'nin aylýk taksidi 133tl. Aylýk 52$ kazanmak demek 5 ayda ROI, sonrasýnda full kar. Ölçeði büyütürsen çýlgýn kar býrakabilir.
Sipariþlerden tekini iptalledim bu arada. Tek 8tb ile deneme yapacaðým önce. Umut görürsem geniþleteceðim.
External aldýk harici enerji kablosu olmalý. Þimdi Amazon com yorumlardan baktýk içinden power cable çýkýyormuþ.
Pi yi Linux olarak kullanacaðýz sorun olmayacaktýr Sorun MS DOS kipinde olur.
Yine de geliþmeleri paylaþýrým. Pide ki USB 2.0 en fazla yavaþ plotlamaya sebep olacaktýr.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Deminden beri bakýyorum Pi3 ile mümkün olmayacak sanýrým. Ýþlemcinin mimarisi falan da uygun deðil. Birisi bir þeyler yazmýþ aylar önce (miner software olarak) ama güncelliði yok gibi.
Yine de baþarýya ulaþýrsanýz haberimiz olsun. Ben kendimi laptop+hdd þekline hazýrlýyorum þu an açýkçasý. Stabil bir sistem oluþursa ölçek geniþletebilirim.
Syn seçbul özelden bir msj yazdým bakma þansýnýz olur mu ?
Yer Ýmleri