Petrolü kripto para ile mi sattýlar yani, dolayýsýyla Btc gücünü iþidden mi almýþ oldu?
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrolü kripto para ile mi sattýlar yani, dolayýsýyla Btc gücünü iþidden mi almýþ oldu?
genelde ocak ayýnda saglam düzeltmeleri görülüyor. bu sene bakalim ne olacak
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sanki bana öyle geliyor. 250 dolar civarý BTC bitik gibiydi. Bunlar baþladý petrol sattýkça parasýný dolar la yolla mý dediler. Hiç zannetmiyorum. Bir þekilde btc aldýlar belki sonra harcamalarý da oldu ama hep extra btc talepleri oldu. Eee dünyada da katýldý talebe sonra. Ne zaman bittiler talep kalmadý. Þimdi sanki bu istiflenenleri demirbaþlarý bozuyor bence. Ben öyle seziyorum.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
iþid veya baþka yasadýþý bir grup sanal paralar ile iþ yaptýysa mutlaka arz ve talepleri coin fiyatlarýný etkilecektir. Ama iþin özü deðilde detayý bu olabilir bence. Bu sanal para sahipleri tüm dünyadaki insanlar kimisinde milyon dolar kimsinde bizim gibi mütevazi miktarda. Ben þahsen uzun vadeli düþündüðümde sanal paralarýn þuan için biteceðine veya çok ciddi zarar göreceðine inanmýyorum.
Þuan bence G. Kore de Btc hakkýndaki olumsuz haberler, BTC 'nin Amerikan borsalarýnda iþlem görüyor olmasý, sanal paralarýn çalýnma olaylarý, bazý ülkelerin sanal paralar hakkýnda olumsuz karar almalarý vs. kýsacasý yaþanan tüm olumsuz þeyler ne olursa olsun Sanal paralarýn gücü çok fazla. Sanal paralar çok kýsa sürede muazzam güce ulaþtý olayý tersine döndürecek bir þeyinde çok güçlü olmasý lazým. Ben þu aþamada sanal paralarýn sonunu getirecek bir olumsuz durum görmüyorum. Þuan deyim yerindeyse tepede eþekler tepiþiyor olan altta olan bizlere oluyor. Yapýlacak en doðru þey bana göre sessizce ve çok da moral bozmadan sarsýntýnýn son bulmasýný beklemek olacaktýr. O zaman Btc kaç dolar olur bilemem ama þuna inanýyorum ki 20.000usd leri çok güçlü bir þekilde geçilecektir.
Evet sanal paralar þu ara saðlam bir yumruk yiyorlar ancak bu nakavt etme deðilde kaþ açýlmasý þeklinde...
Arkadaþlar Telegram kullanan varsa ,
Yeni çýkan LÝNO coin için tek yapmanýz gereken ekranda çýkan kodu Lino telegram grubuna **** yapýp oraya yazmak. Anýnda 20 LNo geliyor MEW walletinize..
https://referral.lino.network?code=Pnj790XV
BTC günlük...
YTD...
https://invst.ly/6deal
Yer Ýmleri