Ne blok çeyn miþ be bütün dünyanýn derdine deva gibi bir ilacmis meðerse.ama sadece bize bir faydasý yok .bu herþeye deva teknoloji procesi bir bizi zengin etmeye yaramýyor ama nedense bütün sorunlarý çözüyor
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüntü itibariyle eski MS-DOS gibi duruyor...Evet hala PC lerde var ama kullanan yok gibi biþi. Msdos da kendi çapýnda çýðýr açmýþtý. Bireysel kullanýcý çat pat pc kullanabilir olmuþtu, buna bireysel programlama ile algoritma öðrenme dahil (BASIC)...Þu an benim hedefim windows 10 gibi veya android gibi coin bulmak veya onu beklemek. Kaçan giden bir þey yok henüz. Onun için sistemden uzak kalmamak ve þimdi olan bitene o kadar para yatýrmamak benim hedefim.
Tokenleri de tahvil gibi düþünmek lazým. Kendi içlerinde blok zincirleri yok. Amaç bir projeye para toplamak. (O proje doðru yanlýþ bilemem)
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ohooo hocam bunca yýldir ala vala ile tantana curcuna ile koparýlan gürültü MS-DOS gibi bir þey içinmiymiþ..vay babo vay...kendi adýma konuþuyorum yanlýþ anlamayýn...amerika keþfedilmiþ biz gitmiþiz yeniden keþfetmeye calisiyoruz...pc yardimi ile swift den para gönderiyormuyum evet..geçmi gidiyor olsun bu ****lerde hiç gitmiyor ya...instgram var saniyede bi tikla beðeniyorum...bu ****lere para yatiriyoruz altlarina yatiyoz gene begenmiyorlar...face boktan aradigim.50 yillik arkadasimi bulabiliyorum...burda tokenden btc ye btca den dolara cevirdigim paraciklarima ulasamiyorum...ne anladim ben bu iþten...
Ne kaldiysa bu günitibariyle çekip ******ip gidecem bu token dünyasindan...dumanla haberlesip cep telefonundan ineternet bankaciliði ile yetinecegim..en azindan ruh saðlýgým ve göt esenliðimden emin olurum....
Alsinlar projelerini gotlerine soksunlar....
Son düzenleme : krokodil; 01-02-2018 saat: 07:17.
türkiyede imkb de bacasý tüten iþleyen çalýþan bir fabrikasý olan iþçileri olan þirketi yok edip yiyorlar..elden bir þey gelmiyor..burda sanki çok farklý ....merkezsiz bir zincir içinde (bak bak tabire bak merkezsiz zincir..)deðil fabrikalar paralar nice pos býyýklý yiðitler kaybolup gidiyor...
ulan be ****nin evladýnýn projesi..madem projen bu kaddar kýymetli þimdiye kadar görülmemiþ bir hýz ve güvenlik saðlýyor..piyasaya karþý bir direnç göstersene ne diye gümlüyorsun alayý ile birlikte..ondan sonra bankacýlara devlet adamlarýna kýzýyoruz bu iþ ponzi dedikleri zaman..vallah ponzi billaha ponzi..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri