amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman Sn. Enfarktus, binance için daha erken bence. Þöyle biraz palazlansýn, mainnet muhabbetleri baþlasýn. Hele bir de token burn olayý binance'ye girdikten sonra olursa o zaman tadýndan yenmez gibi geliyorHaksýz mýyým Sn. Enfarktus, bu olaylar büyük borsaya girdikten sonra olsa çok daha güzel olur.
Ben de hatýrladým, Sn. KorokodilFazla dillendirmeyelim, gelecek sene bakarýz
![]()
GIFT token...GTO ....yeni youtube olabilir....ahhahahahaha
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Sevgili enfarktus hocam, bu lamden tau'yu siz birkaç hafta önce konusunu açtýktan sonra epey inceledim hatta þu dünkü düþüþte ulan acaba ripple in dibini mi bulacaðýz maliyet düþür düþür nereye kadar alayým biraz þundan bakarsýn elime yapýþýr diye de düþünmeden edemedim.
Ancak marketcaps de ilginçtir IDEX (Bilmiyorum bu borsayi) 0.163517 iken sizin zamaninda alim için onerdiginiz Etherdeltada 0.196208 ...
Yani arada uçurum var.
IDEX konusunda bilginiz varmý ?
Ve ayrýca þayet almak istersek etherdeltaya eth haricinde ripple, xlm, doge, bunlardan biri ile ödeme gonderip oradan onu çevirerek Lamden alabilirmiyiz ?
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Yer Ýmleri