Bende durum ayný...Dans..Daha çok uzun sürer bence.. 8 Mart önemli küremde..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
ETC Tutucularý için CLO Airdrop
havadan yardým
5 Mart*Pazartesi günü*baþlýyor
CLO'nun ilk hissesini mevcut ETC sahipleri arasýnda daðýtmaya karar verildi.*Blok 5500000'de (yaklaþýk 5 Mart 2018'de) ETC blok zincirinin bir fotoðrafýný yapacaðýz. Bu, ETC blok zamaný ve ETC hashrate deðiþikliklerine baðlýdýr.*Ardýndan, her ETC sahibinin baþlangýç bakiyesini Callisto að oluþturma bloðuna uygularýz, böylece her ETC sahibi CLO sikke otomatik olarak 1: 1 oranýnda kendi 5500000 bloðundaki ETC miktarýna ulaþacaktir
/////////////////////
Dostum siz bu CLO lari aldýnýz mý.
Lenovo K33a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.sikke.com.tr
Hani biz çýkartacaktýk.
Bizim tokenin ismi daha havalý idi hem..
Biraz White Paper ý okudum. Çýkartanlar hevesli gençler.
ETH , WAVES gibi 2.nesil kripto sistem kurmayý planlýyorlar. Eksik yanlarý düzeltik diyorlar.
Yine Eth, Waves gibi kendi platformu olacak. vs vs ve vesaire.
1 sn lik transfer süresi çok iddaalý olmuþ. Hangi sistem bunu okuyacakta yetiþecek onay olacak paylaþacak.
Veya bu süre içinde hangi algoritma baþarýlý olacak ve karþý taraf bu algoritmayý çözecek. Onay verecek.
Þifresiz mi yollanacak data internetten.
Zor bence.
Süreyi kasmadan 30 sn ideal olurdu bence. Bir asansör bekleme süresi bu iþte en ideali kanýmca.
(tartýþmaya açýktýr)
Meraklýsýna ETH ortalama 1 block süresi
https://etherscan.io/chart/blocktime
Son düzenleme : secbul; 06-03-2018 saat: 08:20.
Psikolojik YAS süreci
Ha aklýma gelmiþken....
2.nesil ETH belki de çýktý veya çýkmaya yakýn tam noktasal zamaný hatýrlamýyorum ilk 1.nesil Türkiye den coin çýkmýþtý. Biraz destek için madencilik bile yapmýþtým. Tabi tutmadý etmedi falan filan unutuldu gitti. Çok eski..Neyse...Ýþte o günlerde ETH çýktý önce veya sonra ...
Demem o ki...Bizimkiler bu 2.nesil iþine girdiler ise
Yabancýlardan 3.nesil bence yolda..Bu çok önemli..
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri