Günlük iþlem hacmi XJO da bir ara sadece 2 dolardý. Evet 2 dolar. 16 Temmuz 2016
Vay efendim öyle bir þey bir daha olmaz filan denmesin. Oluyor..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yeni oyuncagim
https://www.bitmex.com
Short / long
8 Mart ý bitiriyoruz.
8850 veya ideali 8177...
Tutmaz ise maviye doðru eðilim artar. Dans süresi 3x kat daha rahat uzar. Kazanabileceðim tutar çok artar. Mavi çizgi HALK BANKASI eski düzeltme durumuna çok benzer bence.
.Kýrmýzý devam etmesi beni oyundan süre olarak uzak tutar.
Kýsa vade görüþüm : Yok...(Tehlikeli)
Orta ve uzak vade : Negatif.
Coin Durumum : Sadece XJO...
Konu dýþý :
THY shortum. Ýlk hedefim 16.01.. Halk bankasý spot beklentim 4.81. X30 Short durumdayým.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Sayýn seçbul hocam, Ýnternette bulduðum ve Btc'nin son dönemlerde neden düþtüðünü açýklayan bir haber buldum. Bu konu hakkýnda ne düþünüyorsunuz. Siz bu durumu biliyor muydunuz merak ettim.
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin, Binance’in hacklenme haberi ile sert düþtü: Yüzde 10 deðer kaybetti
Kripto para piyasalarý olaylý bir günü arkasýnda býraktý. Dün birkaç dakika içinde bitcoinde yaþanan 10600 dolar seviyesinden 9700 dolar seviyesine yüzde 10’luk deðer kaybý ile ilgili birkaç olay piyasalarý tekrar olumsuz etkilemeye baþladý
Bunlardan ilki; iþlem hacmine göre dünyanýn en büyük 4 kripto para borsasýndan biri olan Binance’te yetkililerin þüpheli iþlemler tespit etmesiydi. Binance borsasýnda listelenen Viacoin’in deðeri bitcoinin çakýlmasýndan bir süre önce çok hýzlý týrmanmaya baþlamýþ ve toplam market deðeri bir anda 64 milyon dolardan 159 milyon dolara fýrlamýþtý (muhtemelen bilgisayar korsanlarýnýn baþka bir borsada açýk viacoin pozisyonlarý mevcuttu).
Daha sonra þirket Reddit üzerinden bazý müþterilerinin varlýklarý ile ilgili sorun yaþadýðýn ve konuyu araþtýrdýklarýný, sorunun kayýtlý API anahtarý bulunan müþterilerde çýktýðýný açýkladýlar. Bu durum Binance borsasýnýn deðil borsaya ait API anahtarý kullanan bir uygulamanýn ya da takas botunun bilgisayar korsanlarý tarafýndan açýðýnýn bulunduðunu iþaret ediyordu. -Takas botlarý veya akýllý telefon uygulamalarý kayýtlý olduðunuz kripto para borsasýnýn size özel yarattýðý API anahtar sayesinde borsaya baðlanýp sizin yerinize iþlem yaparlar.- Binance borsasý çekim iþlemlerini hemen durdurdu ve daha sonra þirket CEO’su Changpeng Zhao twitter üzerinden bütün müþterilerinin varlýklarýnýn güvende olduðunu ve kayýplarýn geri alýndýðýný duyurdu.
Bir diðer olay ise dün gün yüzüne çýkan 2014 yýlýnda kapanan MTGox borsasýna ait yarým milyar dolar deðerinde ki bitconin, yediemin tarafýndan Aralýk 2017 – Þubat 2018 tarihleri arasýnda satýldýðý haberiydi. Ýlk olarak 22 Aralýk tarihinde 6 bin adet bitcoin satarak fiyatlarýn 16 bin dolar seviyesinden 10800 dolar seviyesine kadar inmesine neden oldu. Piyasalarýn toparlanmasýný bekledikten sonra 17 Ocak tarihinde 8 bin adet bitcoin daha satarak tekrar piyasalarýn çakýlmasýna sebep oldu.
Bunun ardýndan 31 Ocak tarihinde tekrar 6 bin bitcoin satýyor ve son olarak 6 Þubat tarihinde piyasalarý 6 bin dolar ile en düþük seviyeye çeken satýþý gerçekleþtiriyor. Bu satýþlar dýþýnda yedieminin elinde daha satýlmayý bekleyen 180 bin bitcoin mevcut ve bu satýþlar 2014 yýlýnda MTGox borsasýnýn kapanmasýna neden olan siber saldýrýdan zarar gören müþterilere tazminat ödenmesi için yapýlýyor. Yani bu 180 bin bitcoinin piyasaya bu aralýklarla gene sürüleceði açýk bir gerçek. Baþka bir gerçek ise MTGox borsasýnýn dördüncü kez kripto para piyasalarýna zarar vermiþ olmasý. Borsanýn kapanmýþ olmasý bile piyasalarý bu beladan kurtaramýyor anlaþýlan.
Ýþin özü ise her zaman belirttiðimiz gibi kripto para borsalarýnda ki varlýklarýnýz aslýnda sizin deðildir. PrivateKey’ine sahip olmadýðýnýz hiçbir dijital varlýk sizin deðildir. Kendi varlýklarýnýzýn güvenliðini almak gene kendi sorumluluðunuzdadýr. Lütfen yatýrým yaparken dikkatli olun.
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri