Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
Net bir şey varsa oda mevcut hiç bir projenin şuan için bir işlevselliği vede geçerliliği olmadığı ,
şuan tüm yaşanılan süreç , ileri ki on yılda kullanılacak blockchain teknolojisinin deneme tahtası olduğu , bizlerinde gönüllü denekleri olduğumuzdur ...
Mevcut işleyişte çıkabilecek sorunlar ve çözümleri bu dönem içerisinde halledilip yeterince olgunlaştığında , bugünkü sermaye zaten işe girip kendi altyapısını kuracaktır
( Her büyük marka kendi altyapısını kendi kurgulayacak )
Nasıl yani eth var neo var , bla blaa hadi len
Bügünün sanayi , finans , teknoloji devleri'nin mars'a insansız araç yollarken , otonom araçlar üretirken , işletim sistemi yazarken sahip olduğu bilgi , birikim vede teknolojik alt yapı , zaten mevcut sistemi kurgulamaya da hayli hayli yeter , artar üstüne ikinci zinciri atar
Ben bu süreci , dans ederek geçiriyorum ,
alttan alıyorum , doğru analiz edebildeysem olabildiğince yukarıdan satıp kaçıyorum ...
Bu hengame sona erdiğinde tahminim bir elin beş parmağını geçmiyecek kalan teknolojik alt yapı , bunlar da olası ihtimal , tecrube ve birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartarak onların dertlerini çözüceklerdir ....
Not : Bitcoin kıvılcımın çaktığı yer , üretim maliyeti malum ( mining yapan çoğaldıkça algoritma daha da karmaşıklaşıyor )
onay süreleri ıvır kıvır ... dert büyük
Ada ( cardano ) üretim maliyeti nedir ? yada daha doğru sormak gerekirse mine edilmeyen bu ve benzeri coinlerin üretim maliyetleri nedir ? ...
Yani ayakta kalan projelerin mevcut birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartmalarını engelliyecek bir maliyet ve sözleşmede aksini belirtilen bir tahudleri yok
Bkz Ripple , finans sektörü içerisinde anlaşma yapmadıkları kurum kalmadı , Xrp ne işe yaradığını bilen varmı ?
Aslında burada yapılan gönüllü olarak , ilgili projeyi finanse etmekten öteye gitmiyor ,
Bu tarz projelerin hayata geçmesi için en basit oluşumda dahi bir ofis , bir ekip ve minumum masrafları karşılayabilmek için bir capital gerekiyor bu finansmanı da şuan halk sağlıyor,
Su veren itfayiyenin hortumunu diyerek , alınız satınız
Whitepaper'da , '' yağlı teklif gelirse şirketi tasfiye etmiyecek , ve bu coinler ile devam ediceğiz '' tahaaut eden şirketleri özen ile seçiniz
insanlığa musallat olan tüm hastalıklara , genetik mühendisliği ile çare olucağız , 1 usd bağış yapın deseler 100 usd bağış toplanmaz
heheee
Mine edilmeyen coinlerin uretim malieti ndeir yazmışsında.

Mine edilenlerin uretim maliyeti ne ? elektirkmi ?

işte ben su kadar elektrik yaktım bu bitcoinicin .

Bu cümleye verilecek en guzel cevap aslında -banane yakmasaydın . yaktında ne oldu tabiki ama ..

tamolarak veremiyoruz bu cevabı o yakılan seyin karsılıgında alınan seyin bir GERCEK para ederi oldugu icin .

sanal bir sey icin yakılan gercek elektirik ve karsılıgında alınan sanal seyin gercek para karsılı olması su andaki cıkmazımız zaten .

Bu cıkmazdan bizi cıkarack olanda aslına ben aldım şimdi duser diyen milyonların bir araya gelip 10-20 arası bitcoin alması

Devletler blokchaine sıcaklar para baglayacaklar her şifreye , o karmasık şifrelerin her biri dolar olacak euro olacak ısınlanacak birr yerdne bir yere.

su anda yapılan dolarsız ve eurosuz boş şifreleri büyütüp , degerlendirip . onalra dijital altın demek . ama şifreler boş altın değil .. -yok yok altın .. - ha tamam altın .