Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ýlla trade edeceðim diyen var ise aþaðýdan gelen siyah hafif yükselenden denenebilir bence. Gerçi ben ona da girmem.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Dostum içime öyle geldi, saðlam duyum, gaipten haber var, hislerim kuvvetlidir yerine bu kadar arkadaþ gibi grafiðini atsan daha iyi olur.
Yoksa aklýma gora filmi geliyor
Kaptan Logar bir cisim yaklaþýyor
images%2818%29.jpg
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degerli arkadaþlar herkese merhaba.
Kucoinde CTR ve MEE diye iki coin almýþtým az bir miktar. Kucoin borsasýnda bu iki coin kaldýrýldý ve bana bi mail geldi elinizdeki coinleri 18 Mayýsa satýn gibisinden. Ancak benim portföyümde bu iki coin görünmüyor dolayýsýyla satamiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaþlar yardýmcý olurlarsa sevinirim.
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duyurularda bunlar var:
CTR trading pairs closing date will be at 15:00:00 (UTC+8) on April 04, 2018
All pending orders will be shut off for MEE at 18:00 (UTC+8) April 16, 2018.
Withdrawals of MEE tokens from KuCoin will continue to be supported until 18:00 (UTC+8) on May 4, 2018
Þimdi kucon'den baktým, her iki tokenin de dýþarýya gönderimi açýk. Bende kuruþ miktarýnda var ve cüzdanýmda görünüyor. Assets bölümünde göremiyorsanýz son iþlemlerinize ve son yaptýðýnýz gönderimlere bakýn, olmazsa desteðe baþvurun.
Assets kýsmýnda görünüyor. Tam anlamadým ama ben bu coinleri dýþarýya baþka bir borsaya gönderip orada mi Btc ye dönüþtürecem. Ben bu iþlemi Kucoinde neden yapamýyorum. Aldýk bu coinleri sanýrým elimizde patladý satamiyoruz çünkü.
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3500 & 3800 usd btc icin gayet makul , yukarida ki grafta gozuken dusen kanal icerisinde ki alt band'tan sekip olasi bir tepki hareketini saymazsak genel olarak short devam
Ama hisli kablen vuku bulup ucacak kacak soylemlerine dikkat maliyeti 0 olan bir zamazingo'dan bahsediyoruz
Ýleride elbet blokchain günlük hayatýmýza girecek fakat o güne daha oldukça bir zaman var
Arada atmasyon yazýlar görünce ister istemez " ziyaaaa " diye baðýrasým geliyor
https://www.dailymotion.com/video/xfekon
Yer Ýmleri