tpay şuanda dünya genelinde 3 borsada işlem görüyor.yabancı yatırımcılar da bir Türk borsası olan sistemkoin üzerinden btc ile alıp satıyor.bunu japonyadan amerikaya pekçok forumda okudum arkadaşlar.bizler bu piyasayı yeni yeni öğreniyoruz.bana göre global projeleri olan ve maksimum limiti böylesi düşük tokenleri azda olsa al unut paraları olarak görüyorum.dash trenini kaçırdım.aslında 2 yıl kadar önce 4 usd.lerden asgari 300 usd.ne geleceğini öngörmüştüm.olmadı nasip değilmiş.bu defa tpay'ı kaçırmak istemedim.bir miktar aldım.tutunabilirse ki ben buna inanıyorum güzel kâr bırakacak.işler istediğim gibi gitmezsede beni üzmeyecek bir miktarla girdim.tüm sanal para piyasasında stratejim bu.ucuzken az bir miktarla giriyorum.çıkarsa ciddi kazanç düşersede beni üzmeyecek bir zarar oluşuyor.başını alıp gitmiş sanal paraya para yatırmam.neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri