temel hikayesi olmayan kriptolar çiftlikbank. uyarmýþ olayýmda arkadaþlar giren araþtýrsýn.
temel hikayesi olmayan kriptolar çiftlikbank. uyarmýþ olayýmda arkadaþlar giren araþtýrsýn.
Ytd
Ripple uzun zaman sonra btc ye göre deðer kazandý. Devam etmesi dileðimizle..[emoji3]
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ripple dönüþ sinyali veriyor. Eðer haklý isem güçlü el BTC yi zayýf ellere býrakýp bir kaç saðlam altcoine giriþ yapýyor olmalý.
Zayýf eller zaten BTC yi uzun bir inatlaþmadan sonra ikna olarak satacaklar.
Þu an BTC ye neden satýþ gelmiyor sebebi bu olur.
Bugünlerde BTC ye karþý düþmeyenlere dikkat edin (ilk 20)![]()
Psikolojik YAS süreci
BTC nin bu seviyelerde sürünmesi çok normal. çünkü bu seviyelerden daha önce 2 kere döndü.
Baþarýlý trade edenler hadi bir daha diye giriyor. Edemeyenler ekstra para sokuyor.
Uzaktan bakýp kalanlar altlarýný satýp hadi BTC diye baðýrýyor.
Güçlü el buralardan arz ediyor olmalý (sakince). Bir kýsým BTC ile de gelecek gördüðü alt lara giriyor olmalý. Ben bunlardan biri olarak teknik olarak da baktýðým XRP dedim.
Bu XRP trenine elbet buradan çýkanlarý/btc de sýkýþýp kalanlarý geri binderecek. Ýþte esas BTC dibi o zamanlar oluþur.
Sýralama þu þekilde.
Bir kaç alt coin önce çýkar. (ETH zannetmiyorum, daha çok 3.nesile geçiþteki kriptolar, yeniler)
BTC diplere gider.
Bu bir kaç alt coin tepelerde BTC diplerde iken BTC ye geçiþ.
BTC yolun 3/4 ünde iken geride unutulmuþ alt coinler biraz gazlanýr.
Mutlu son.![]()
Psikolojik YAS süreci
Yükselenlerde ben oyumu ICX'ten yana kullanacaðým. 50 centten 70 cente gitti, 65 altýna düzeltirse bir miktar alýp atarým kenara. Hazýr mainnet'i de çýkmýþ yeni coin olmuþ. Kendi cüzdanýnda dursun bakalým![]()
ICX in de grafiði güzel bence.
Psikolojik YAS süreci
13 dolara vurmuþ ve bu son düþüþte 45 cente deðmiþ. Beni cezbetmesinin nedenleri;
- Fiyatýnýn çok fazla düþmüþ olmasý. Neredeyse 28 kat.
- Nispeten yeni jenerasyon kripto olmasý. Tam emin deðilim ama yaklaþýk 2 yýllýk bir mazisi var. Utility coin sýnýfýnda. Yani ne para birimi olmayý hedefliyor, ne de kredi kartý ya da online ödeme sistemlerinin yerine geçmek istiyor. Block zincirlerini birbirleriyle konuþturma, kendi merkezsiz borsasý(idex) ve Dapps hedefleri var.
- Yakýn zamanda kendi zincirine geçerek coin haline gelmiþ olmasý. Geçiþ tamamlandý mý bimiyorum hala tokenlardan ICX coine dönüþüm devam ediyor olabilir. Ancak sonuç olarak kendi mainnet'inde kendi cüzdaný olacak ve ledger wallet için çalýþmalar da devam ediyor.
Yer Ýmleri