OPTAIN NEW ACCOUNT bulamadým..
![]()
OPTAIN NEW ACCOUNT bulamadým..
![]()
Sn ilkerx,
Generate new address ile yeni kelime guruplarý gelmez ise daha önceden bahsettiðim gibi portable olarak baþladý iseniz dosyalarý silip baþtan baþlayýnýz bence. O kelime gruplarý size lazým (yenileri)
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Nano %35 yaptý...Diðerlerine de bulaþmasý dileði ile.
TRX %6
ICX %20
ONT %10
Gayet iyi..Buralardan çýkan KY ler þaþkýndýr þimdi.
Psikolojik YAS süreci
Hocam btc ile ayrýþanlardan hangi altcoinler cazip görünüyor?Paranýn tümüyle girmek mi gerekir yoksa %50 ile mi girelim? Bir miktar xrp var. Vet,icx,nano,trx takip ediyorum. Sanki bunlar ayrýþanlar içerisinde. Ben bu altcoinlerin btc deðer kazanýrsa ocak- mart aylarýnda güzel prim yapacaðýný düþünüyorum. Trump azledilip Abd borsalarý çökerse coinlere etkisi ne olur? Sizin düþüncenizi de merak ediyorum.
SM-C9000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Baþýmdan geçenleri yaazyým..
Ýlk dibi altcoinler USD olarak gördü. Sonra bazýlarýna alým geldi önce ufaktan sonra hýzlý artarak. Millet zaten altcoinlerden çýkýp ne varsa BTC var diye orada sýkýþmýþtý. BTC yavaþtan tekrar koyvermeye baþlayýnca giden altcoinlere zýpladýlar. Tabi onlar gitmiþti tekrar gitmediler düzeltmeler ve zig zaglar içinde boðuldular.
Sonra btc dipledi. BTC toplarladýkça yeni çýkan coinler de YENÝ ÝNSANLAR onlar ile devam etti. Eski altcýlar beklemeye devam ettiler. Yeni kimse gelmedi. Taki BTC bildiðiniz tepeye ulaþýrken artýk gitmeyen alt lara da alým geldi yani millet ne gitmiyor diye bakýp yatýrýmý oraya yaptý. En son gidenler en absurp çöp coinler oldu. Mesela benim XJO gibi.
Parayý bence bölmek lazým..
BTC nin diplemesini yapmasýný bekliyorum. Yani bence henüz en derin darbe gelmedi.
Þu an altcoininizn BTC ye göre deðer kaybetmiyor olmasý bile büyük baþarýdýr. Eðer bir de deðer kazanýyor ise yapýþ bekle.
Psikolojik YAS süreci
Fark ettiniz mi bilmiyorum, altcoinlere daðýnýk alýmlar var. BTC ye karþý deðerleniyorlar. Bence büyük yatýrýmcý yayýlma yapýyor. BTC kendi haline brakýlýyor yavaþ yavaþ. BTC içi bugünlerde KY kaynýyor olmalý.
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri