Þöyle birþey gördüm ama. Secbul un düþüncelerine de yakýn galiba. Son dip yolculuðu baþlamýþ gözüküyor.
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þöyle birþey gördüm ama. Secbul un düþüncelerine de yakýn galiba. Son dip yolculuðu baþlamýþ gözüküyor.
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
.
Yol haritamý biraz daha güncelledim. Dün korkudan rahatlamaya geçiþte satýþ düþüncem doðru çýktý.
Ýþler biraz ciddi. Saðdaki yol haritasý da aklýmda. Þimdilik böyle dursun bakalým.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Bizimki. Pembeden girdiðim short bir öncekine göre bir kaç ekstra düþünceye de bulaþtý. Bakalým ne olacak. Tavuk gibi oturduk üzerine.
Psikolojik YAS süreci
Doðru sýkýntý var. Sýkýntýyý en makul saðdaki zigzagzigzag gibi bir abcde formasyonu ile atlatabilir. Bam diye gelen sert satýþ 38.2 altýna inince feci soru iþareti oluþuyor. (C) bittimi þeklinde.
.
Öte yandan (C) bitti ise bu satýþ 1 mi 2 bekleyelimmi þeklinde.
Can simidi hala aktiflenmedi. Burasý stop olacak þekilde 1/a ? dan tekrar oynayacaðým gibi.
Psikolojik YAS süreci
Hatýrlarsanýz (B) çok daha aþaðýda oluþunca üst segment yara aldý demiþtim.
Psikolojik YAS süreci
þu yýlan hikayesikýrmýzýya neredeyse deðdik, yavaþ gidince (ortadan da biraz derin kýrýldý) aþaðýda bitti.
"daha yukarýsý yok" diyen birþey asla deðil bu ama az biraz daha fýkfýklanýp dönüp aþaðý gitsek de þaþýrmam artýk. neredeyse oyun dýþý kaldým bu son vuruþla, yeni motivasyon lazým.
xrp dikkatle izliyorum tabii![]()
(tikat bu bitfinex)
![]()
Yer Ýmleri