.
.
Mesela BTT de tepe yakýn satmýþ olsanýz bu þekil HIRS alýmlarýný takip ederek dibe yakýn mal alma þansýnýz olur.
.
.Veya hiç ilgilenmediniz ama sattýk/sattým gibi düþünün.
.
.
Mesela BTT de tepe yakýn satmýþ olsanýz bu þekil HIRS alýmlarýný takip ederek dibe yakýn mal alma þansýnýz olur.
.
.Veya hiç ilgilenmediniz ama sattýk/sattým gibi düþünün.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Veya XRP/Dolar da..Þu an bunu takip eden çok fon olduðunu tahmin ediyorum.
Yeni bir hýrslý alým bekliyorlardýr ve orayý da iþaretleyecekler ve dip alýma iyice yaklaþacaklar.
Psikolojik YAS süreci
.
.
ETH ile ilgilenen bir fon olsa ve miner taktiði uyguluyor olsa. En son 200 dolarda olur. Þu an burayý da geçemeyen son HIRS alýmýný da iþaretleyecek ve 155 dolara inecek. Bu satýþtan alýma geçerken muazzam bir baþarýdýr.
Psikolojik YAS süreci
.
.
BTC ve her tür trade e uygundur. Burada da zoom þeklinde ilerlemek mümkün. Dibi kýrmayan tüm satýþ korkusunu iþaretleye iþaretleye gidersiniz. TEK kýrmaya da oynarsýnýz ÇÝFT kýrmaya da oynanabilir. Burada ekranda ben ÇÝFT can simidi þeklinde veriyorum.
Psikolojik YAS süreci
Bunu iþaretleye iþaretleye yapmayý bilmeyenler genelde MOVING AVERAGE kullanýrlar. Ama bunun zararý genelde bu sayýlar yuvarlak rakam olur. Ýþte 100 günlük veya 200 günlük gibi. Halbuki her senet için ayrý bir sayý olabilir. Dip birleþtirmeye en uygun # moving average o enstrümanda daha baþarýlý olacaktýr.
Psikolojik YAS süreci
.
.
BTC ana grafikte tepe birleþtirme hayli yukarý da kaldýðý için düzeltme bekliyorlar. Ve bu yeþil çizgi þu anki fiyatlara inecek ve bunu takip eden fonlar uygun alým yerine yaklaþmýþ olacaklar.
Psikolojik YAS süreci
Yani sen ben küçük yatýrýmcý günlük iþler tradeler ile uðraþýrken bazýlarý daha mantýklý alým yaparak fiyat dibe göre azýcýk pahalý olsun sorun deðil derler.![]()
Psikolojik YAS süreci
.
.
Ve tekrar 2 yi arýyoruz. Fibonacci sayýlarýnýn ne kadar etkili olduðunu görüyorsunuz (mor çizgiler). Bunu mutlaka öðrenmeniz gerekiyor.
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri