golden crosslar güzel þeyler (benim de gözüme iliþiyor son günlerde)
öte yandan üstüne yatýlýr þeyler olmayabiliyor
bazen çok yavaþ ve derin zigzaglarla da olabiliyorlar ki
hele daha böyle "olur mu acaba" filan aþamasýnda pratik fayda için bir yol bulamadým ben
etrafta reklamý çoksa, normal dip çalýþmasýnýn normal bir parçasý da olabilir yani .... heyyooo golden cross diye þiddetli yukarý sürüklenir, sonra kütür kütür çakýlýr (bazen tekrar death crosslar), tekrar kalkar, tekrar iner, sonunda kalkar vs
bilmiyorum sizler ne düþünüyorsunuz
Btc yükselirken altlar düþüyor. Eth xrp bchabc gibi btc yi takip eden coinler sistemli þekilde düþerek ayrýþýyor. Neler oluyor fikri olan yardýmcý olabilir miMI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CMC'de marketcap miktarý 182 milyar USD þu an. BTC 5000 civarýndan 5600 leri denerken 175-184 arasý deðiþim yapmýþ marketcap.
180 civarýnda da yatayda gibi. Altlarda prim yapan yaptý zaten. Giren para BTC'yi seçmiþ demek ki, altlarla ilgilenmemiþ pek. Piyasanýn tercihi diyelim bence.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
b nin ilk sol yaylanmasýnýn kýrýk yapýda olabileceðini düþünüyorum. xb' a düþecek ise geç tepki normal b' yapacak ise her an mini tepki verebilir. Þu ana dek güzel puan yaptým.
Psikolojik YAS süreci
Forum boþ kalmasýn. Bende birþey karalayayým. Görüldüðü üzere biraz eski grafik ama uyumlu gidiyor. Bakalým 5. Dalgayý da tamamlayacak mý.
Bu arada tamamlarsa 6000 i geçmiþ oluyor ve daha önce söylediðim iddiayý kazanan da btc 3400 civarý iken önce 6000 i görür sonra 1500 ü görür diye söyleyen olacak gibi[emoji848]
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel sayým bende bundan þüpheliyim.. ama (i) ve (ii) öyle olmamasý lazým bence.
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri