.
.
Devasa xb' yaylanmasý için Hulka bakabilirsiniz. Bu yaylanmada ki düþüþ ve tepkiler ile þu anki Xu100 e yukarýdaki tahmin grafiðime bakmaya çalýþýn.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Bu yaylanmanýn tersi de mümkün ki daha yakýn zamanda oldu.. yaylanma biterken (38.2) shortlarý kaçmýþtýk.
Psikolojik YAS süreci
Esasýnda yaylanma oluþumu diyor ki "ben bittiðiimde trend baþta ne yaptýysa onu tekrar yapacak".
.
.
.
Bu oluþumlarý daha önceden çalýþtýðým için hulkda çok düþtü diye 3 dolarda girmedim. Sað beyin al diyorken sol beyin oluþum var diyordu. Alsam zararý siz düþünün. Sonra tekrar 2 dolardaki iki yarým kürenin tartýþmasýný düþünün. Þimdi 0.98 dolar.
.
.
Hukda son C ye giderken 3 ün olduðu yer fibonacci 0.618 çok dikkat edelim. Önemli sinyaller bunlar.
Son düzenleme : secbul; 30-04-2019 saat: 22:31.
Psikolojik YAS süreci
Þimdi gelelim FET e..
Psikolojik YAS süreci
.
.
Son 0.245 0.130 düþüþün düzeltmesine girmiþ olmamýz lazým. Çünkü orada bir düzeltme yok bence. Minik içsel prime düzeltmeler falan güdük þeyler. Çok da fifi bir trade olacak ama olsun. MOR çizgiden çekip aldðýmý yazmýþtým. 0.1443 civarý verip geçebilirim. Alan da kazansýn.
.
.
Hatýrlarsanýz BTC böyle düþünce ilk ana tepkiyi 0.1446 fibonacciye vurmuþtu. Sonra yeni minör dip ile düzeltme.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Bence bu da dolar. Daha 3 hýzlanmasýný görmemiz lazým. Hýzlý deðilse 3 gelmiyor daha demektir yani satmýyorum hala. Oturdum üzerine civ civ çýkartacaðým.
.
.
(C) olmadan önceki yukarý hareket tam 38.2. Orada düzeltme bitiyor (C) ye düþüyor ve bitiyor. -bence-
.
.
Zaten bunu aylardýr çalýþýyoruz takip edenler bilir.
Psikolojik YAS süreci
.
.
0.14 üzerinden xb' yaylanmasý yapar diye çaktým malý. Þu an aynen John Waynen. 0.1352 ye yazýldým bakalým.![]()
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri