Selamun aleyküm
Bu topiðin varlýðý bana huzur veriyor çok kalabalýk olmamasý insanlarýn birbirine çok saygýlý teþekürler secbul hocam ..
katkýda bulunma adýna ahmet hocanýn analizini alýntýlamak isterim....
![]()
Selamun aleyküm
Bu topiðin varlýðý bana huzur veriyor çok kalabalýk olmamasý insanlarýn birbirine çok saygýlý teþekürler secbul hocam ..
katkýda bulunma adýna ahmet hocanýn analizini alýntýlamak isterim....
![]()
Ahmet Mergen in bi analizi var twitterda sabah gördüm,
Aynen elliott ile ilgili hislerime tercüman olmuþ,
BTC grafiðini atmýþ ve Niðde li Bor lu bi analiz yapmýþ, þu herkesin bildiði atasözü üzerinden,
Ýþte bence elliott aynen öyle biþey.... Ýzlemenizi tavsiye ederim...
Fiyat 3800 hadi 4800 iken 2000-1000 veya sýfýr altý algýsý yaratýp da þu an 9400 - 11.000 algýsý yaratan biþeyin kýymetini ben bilmiyorsam affedin lütfen...
Ha kardeþim cak cak konuþup durma bi analiz de sen yap da görelim diyenler vardýr mutlaka,
Onlar da haklý bence...
Hayýrlý iþler, bol kazançlar herkese...
Sn Mustaine,
Eliott zaten dýþarýdakiler bulmuþ ve onlarýn borsasý da ayný kripto borsasý gibi. Bizimki biraz deðiþik. Tavan taban öðle tatili vs gibi.
Ama BENCE hepsi ayný yere çýkýyor.
.
.
Karý maksime edebilirdim hata yaptým ama bunu þimdi görebiliyorum...Ama faydasý varmý .Yok.
.
.
Zamanýnda burada karý maksime edebildim EVET. O biraz bana güç verirken birde ters algýda yapabiliyor. Elindekinden olacaksýn gibi.
.
.
Kova kova içemedim bu çýkýþta. Bir maþrapa içtim býraktým.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yarýn akþama kadar 74XY gelmesini bekliyorum.
C mi 3 mü
C.4 mü 3.4 mü sonraki hareketlerinde isaretlenir sanirim.
BTC de 1. dalga hariç 3 ve 5. dalgalarda hertürlü ara v. dalgalarda coþku çok yüksek oluyor.
Bu da analiz ve trade zorlaþtiriyor.
17 ay sonra iþlem geçtim, geçmez olaydim dedirtirse de þaþirmam, Sn. Secbul'un dusuk risk yuksek kazanç streatejisi her zaman alkýþlanasý...
Sn. Secbul ve Sn. Kurt73 bu pumptan sonra yinede 3200 altý bekliyor musunuz. Yoksa 3200 beklediðimiz son dipti diyebilir miyiz MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç sýkýntý yok Sn. Secbul. Böyle enerjisi yüksek, çarpýþmalarýn sert ve hýzlý olduðu bir kripto evreninde analiz yapmak, gereken zamanda ve noktada hýzlý refleks gösterebilmek hiç kolay deðil.
Sadece 6400'lerden 3000'lere giden tespitiniz bile yeter de artar. Efsaneydi zaten bu, diðer arkadaþlarýn da dediði gibi.
Ýnsan psikolojisi çok garip ve bir o kadar da hýrslý ve aç... Þu yükseliþi kaçýrdým diyen çoktur mutlaka. 15k-20k lardan terste kalanlarý geçtim zaten ama 6k civarýndan alanlarý düþünelim mesela. 3k 'ya geldikten sonraki bu yükseliþte bu kiþilerin kaç tanesi sabredip zararý çýkardý, hatta kar edebildi acaba. Büyük bir kýsmý dökülmüþtür muhtemelen.
Asýl soru þu; peki zararý çýkaranlar þimdi hangi psikolojide? Birkaç ay önce bitik durumda olan bu yatýrýmcý, psikolojisi bozulan KY'ler þimdi "oh be zarar çýktý, dur lan düþüþ bitti galiba artýk çýkýyoruz" deyip stop-loss yapmadan aya gitmeyi düþünmeye baþlamýþtýr.
Sistemi kontrol edemeyen, yönlendiremeyen biz ölümlüler için öncelikli amaç yem olmamak terste kalmamak
Gerisi; bugün kaþýkla olur yarýn kepçeyle gelir, þanslýysak kovayla alýrýz belki.
Sn. Rosense'in dediði gibi forum baþlýðý güzel ve sakin. Paylaþým yapanlar bilgili ve kaliteli üyeler. Bu bilgi buraya aktýðý sürece elbet kaþýkla, elbet kepçeyle herkes birþeyler kazanýr umarým.
BTC / TRY ;
þimdilik hedefine ulaþtý gibi geri çekilmelere dikkat
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri