2010 yýlý 1 BTC = 0.09 usd2019 yýlý itibariyle tam tamýna 10.200 usd , nerden satsa kâr ....
2010 yýlý 1 BTC = 0.09 usd2019 yýlý itibariyle tam tamýna 10.200 usd , nerden satsa kâr ....
Alt coine geçiþi fýrsat bilip verdiler küsküyü btc ye.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Öyle gözüküyor ki bitcoin baþýný alýp gidicek ve altcoin'ler de peþinden gelecek. Zamaný gelmeye baþladý. Haydi hayýrlýsý...
Ters pozisyonda risk algýlandýðýnda, üst düzey biliþsel faaliyetlerin yaratýldýðý beyin bölgeleri devre dýþý kalýr.
Duygusal beyin, düþünsel beyne giden akýmý keser.
Refleks ve içgüdüsel davranýþlar, duygusal beyine baðlý, korku, endiþe, panik,kaygý, stres ortaya çýkar.
![]()
binance futurelarý açmýþ, fena zamanlama deðil
aþaðý doðru þort, yukarý doðru spot buy dizili
pozsuz ama týrtýklamaya/týrtýklanmaya hazýr bekliyorum
sýkýþma olgunlaþýyor gibi
Herkes kursunlari hazirlasin , bu aksam ucgen formasyonunun kirilimini bekliyorum ( china kardesler bir el atsada , eglensek )
7.970 usd kadar bogalari kovalamalari dilegiyle ...
poz flat ( signal bekliyorum ) yakaladigim yerden vurucam kirbaci
Agirlikli ortalamalar asagida kaldi , yukari gidecek guc yok , cemaatta pul yok ( pala halen av bekliyor )
Majör kripto para birimleri Bitocin, Ethereum ve Litecoin grafik olarak incelendiðinde kripto para piyasasýnda bitcoindeki sýkýþýklýk ve resesyona karþýlýk diðer altcoinlerde geçtiðimiz hafta öncü hareketlerle ve geri çekilmelerle karþýlaþtýk. Ethereum'a baktýðýmýzda MA 200 yukarý yönde kýrýlsa da MA 89'da yeni bir dirençle karþýlaþýldý ve bu bölgede bir geri çekilme görüldü. Bu durumla 219 seviyeleri bir kez daha test edilerek kritik seviyeler olduðu anlaþýldý. Geri çekilmedeki öncelikli hedef 195 bölgesi olacaktýr. Þayet bu nokta aþaðý yönde kýrýlýrsa tekrar 167 bölgesine kadar bir test gerçekleþebilir. Ancak 195'ten sýkýþma ile karþýlaþýrsak yukarý yönde daha güçlü bir ralli ile 250 seviyelerine kadar bir yükseliþle karþýlaþabiliriz.
![]()
Yer Ýmleri