Bu veriler doðru ise eyvah.
CURRENT SENTIMENT (BITCOIN): NEGATIVE
https://blockchainwhispers.com/bitme...n-calculator/#
Bu veriler doðru ise eyvah.
CURRENT SENTIMENT (BITCOIN): NEGATIVE
https://blockchainwhispers.com/bitme...n-calculator/#
Bitcoin (BTC USD) hala 9000 bandýna doðru yol alma þansýný korurken, kripto para piyasasýnda pandemi havasýnda Ethereum ve Ripple (XRP USD) gibi öncü kripto para birimlerinde volatiliteyle karþýlaþabiliriz. Ethereum'a baktýðýmýzda da önümüzdeki 188 direnci önemli kritik role sahip. Sonrasýnda 250 bandýna doðru rallilerle karþýlaþabiliriz.
![]()
Bu hareket neydi þimdi anlamadým. 6k ve altý öncesi son çýkýþ mý yoksa 8K'ya baþlangýç mý? Güncel grafik isterük![]()
Krizin baþýnda Kurumsal firmalarda yükümlülüklerini teminatlarýný tamamlamak için dolar ihtiyacý doðdu ve altýn dahil herþeyi sattýlar eyvallah. Þimdilerde fed sýnýrsýz dolar ve diðer merkez bankalarýda para basacaklarýný açýklayýnca enflasyon beklentisi ile altýn tarihi zirvelerini sýnýyor.
Fiziki teslimat sýkýntýlarý sebebiyle altýnda dezavantaj da var bitcoin de olmayan.Amerikan- Swift sistemini delip her yere para gönderebiliyorsun kripto paralarla. Gezgin - mülteci ne isen sýkýysa yanýnda taþý bakalým onlarca gram altýn.
Altýn marketcap ne kadar 40 trilyon dolar civarýnda sanýrým. Merkez bankalarýnda tonlarca altýn var olasý satýþlarda piyasayý darmadaðýn edebilirler. Bizim tüm kripo camiasý 190mn ya var ya yok.
Yarýlanma hikayesini -halvingi falan boþver. Bu süreçte altýnýn on katý tepki vermesi gerekirken kýçýný kaldýramadý aksine düþtü..Kurumsal yatýrýmcý yükü de yoktu üstelik altýn gibi.
Devletlerin baskýlamasýndan mý korkuluyor, elbette para basma yetkilerini paylaþmak istemeyecekler.Ama daðýtýk yapý mimarisinde hükümdar zaten seçilemiyor ki?
Sistem bir saniye bile teklemedi 11 yýldýr mükemmel çalýþýyor.Ýnsanlýðýn en büyük en baþarýlý deneyi.
O kedi buraya gelecek. Eþþek gibi çýkacak yukarý bu digital altýn. Ama ne zaman. ne zaman?
Son düzenleme : aokan1973; 16-04-2020 saat: 11:35.
Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
BENCE
Tüm fiyat hareketleri algýsal yani duygularýnýz üzerine. Ve bu duygýlarýnýzýn maximum açýða çýktýðý yerlerde fibonacci döngüleri oluþuyor.
.
.
Bazen çözebiliyorum bazen de çözemiyorum ama çözemediklerimi ileride benzer yerlerde olur sa diye arþivliyorum...
T spor vermiþtim burada aylar önce arayan bulur belki bitcoin forumunda bir yerlerde . 88 kuruþ muydu neydi.. 10 kat filan çýktý..Bu güzel bir çözüme örnekti..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Burda hulk örneði verelim.. Bunu tam 5 yýldýr bekliyorum (dum)...
Tam çözdüm mü bilmiyorum..Ama tutmuþ olabilir.. Bakýn olabilir diyorum...
.
.
Evet tam 5 noktasýndan bir kaç kuruþ hata ile o senette maldayým...(4.69 hesap noktasý)
Psikolojik YAS süreci
.
.
Neyse konu baþlýðýmýz BTC...
Bence demiþtim düzeltmedeyiz..
.
.
5" ve 5' ve 3 bekliyorum...Oralarda bir yerde bitecektir..BENCE...
.
.
Bence ne demek...? Böyle olacaðýný düþünüyorum demek...
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri