Bitcoin alacaksanýz BTCTürk, Paribu vb. Bir çok Türk kripto borsasýndan alabilirsiniz.
Btc dünya genelinde dolar karþýlýðýnda alýnýyor dolarýn 7tl seviyelerinden düþmesi BTC alacaklar için önemli Bi detay. %3 e yakýn daha Ucuza almak demek. Ancak BTC nin kendi fiyatý daha önemli. Mesela þuan 9.000dolar seviyelerinde farzedelim BTC Bi kaç ay içinde 4.500 dolar seviyelerine inse alacaðýnýz BTC miktarý 2 kat fazla olur. Ama BTC belkide düþmeyecek tersine yükselip 20.000 dolarlarý görecek. Bunu Satoshi Nakomoto dahil hiç kimse bilemez.
Sonuçta dünya sürekli ilerliyor, deðiþiyor bundan 20 sene önce sanal Bi para çýkacak ve bir adedi 9.000 dolar falan olacak deseler kimse inanamazdý buna.
Ben 2 seneye yakýndýr takip ediyorum kripto paralarý.
Þunu anladým ya BTC yi düþük Bi fiyattan alýp(bana göre 5.000dolarýn altý iyi fiyat) yüksek Bi fiyatý görünce satmak(15.000dolar) gerekir. Diyelimki bu durum gerçekleþti. Ve bu olay 2 yýl gibi bir sürede oldu. Dolar bazýnda ana para 3 katýna çýkmýþ olacaktýr. Ve bu süreç sonunda dolar da 2 kat artarsa ki bu mümkün o zaman ana para TL bazýnda 6 kat artmýþ olur. Gayet güzel kar býrakmýþ olur.
Ancak burada mesele þu bu forumda kimsenin bu planý uygulayabileceðini sanmýyorum. Ýþin içine insani duygular girdiði zaman mantýklý hareket edilmiyor. Bunu nerden mi biliyorum, 2 yýldýr alt coin alýp satarak kaç kere portföyümde anaparamýn 2 katý durum oluþtu ama yüksekken satamayýnca düþüþ kaçýnýlmaz oldu ve öyle zamanlar olduki portföyümde anaparamýn ciddi oranda eriyip 1/5ine kadar azaldýðý oldu. O durumdayken keþke keþke diyip durdum...
Ýyi bir kar yakalamýþken çýkmak lazým piyasadan ve piyasa düþtüðünde tekrar girmek lazým bunu yaparken acele etmemek lazým...
Daha yazýlacak çok þey var þimdilik bu kadar...
SM-M205G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer Ýmleri