Originally Posted by ilkerx Sayın Secbul Altın ilk sarsılma noktasını geçti mi? ve alım için fırsat vermedi gibi. Sizce bir üst sarsılma noktası hesabını nasıl yapmalı? Gümüş için elliott wave bakışı nasıl olmalı? Daha yukarıları açtı demek bu.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
linke hala gözucuyla bakıyorum, uzay boşluğunda bu fib extensionlar baya kerteriz oluyor, ilginç xtz denilen şeyin grafiği fena değil, 5.05 ila 5.79 ihtimalli
Originally Posted by KPL ... xtz denilen şeyin grafiği fena değil, 5.05 ila 5.79 ihtimalli xtz'de bir hareket başladı gibi, bakalım ciddileşecek mi baya aldım ama ne olduğunu da bilmiyorum he mustaine abi ne bu? var mı bilgin
Originally Posted by KPL xtz'de bir hareket başladı gibi, bakalım ciddileşecek mi baya aldım ama ne olduğunu da bilmiyorum he mustaine abi ne bu? var mı bilgin btcturk'te 4.37 gördü (investing daha 4.19'daydı) oradaki py'ler mi artık ufaklar mı ... hareket ele gelmeye başlayınca çılgın gibi alıyorlar bir anda
Forum Rules
Yer İmleri