Sn karamizah pozisyonum yok.
Sn karamizah pozisyonum yok.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Aylýk deðil günlük graf bile uzak çekim kalýyor.Bize zoom lu Ew bakýþ lazým..
O bakýþý da benim bildiðim sn. secbul yapardý ama onda da poz ve btc ilgisi yok.
Bize düþen çok iyi araþtýrýp poza temkinli girmek yada nakit de bir pozdur demek düþer..
þimdilik önümüzde 0.648 yada 1.618 kritik seviyeler gibi..
![]()
Saðdan soldan buluþturdum (alt coin dump) 30.060 a 15 dolar 20 x short futures girdim binance'a![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
16.500 geçileli yavaþ yavaþ sayýklamaya baþladýðým 30.000'e geldik (30.000-30.500 diyelim).
yarýsýný sattým. düzeltmeden geçmesi (hatta genelde geçmesi) tuhaf olacak bir yer ama yarýsýný tutacaðým, daha az karla satarým stopla.
geçmiþ koþudan sözüm var kendime ... 12.000'de "buradan yukarýsý artýk manasýz" dedim sattým 20.000 gördü - üzülmedim çünkü cidden abartýydý ama dedim "bi daha olursa çakýlana kadar beraber koþmayý bi deneyeyim"![]()
fakat bu sokaða çýkamama iþi tatsýz oldu, biraz ortamlardaki sentimenti izleyebiliyorduk þimdi nasýl durum bilemiyorum. bi çýldýrma var mý, yoksa daha yeni mi baþlýyor vs.
Son çýlgýnlýk daha baþlamadý sanýrm. Bu baþlýk mesajlarla dolardý Sn. KPL, 2017 sonbaharýnda olduðu gibi. Herkes coin öneriyordu saat baþý. Binance'de o çýktý öbürü düþtü vs. sürekli mesajlar. Gerçi o zamanlar birçok insan yeni öðrenmiþti þimdi herkes biliyor, o yüzden biraz da temkinli gidiyorlardýr.
Þu ABD seçimlerinden kalan 2 koltuk muhabbeti de netleþip Biden senatoyu da alýrsa XXX trilyon dolar paket beklentisiyle uçuþ kaçýþ yaptýrabilirler belki.
Yer Ýmleri