53'e gittik ama altýný göremeden döndük gibi // 58.6 üzeri þart ve ümitli
kalabilirse 63 (uzatýrsa 65.5) tekrar denemesi yüksek olasýlýk ... oralarda ne olur bakalým
no: hayatý ihlal oldu, iki dakika dur bari![]()
53'e gittik ama altýný göremeden döndük gibi // 58.6 üzeri þart ve ümitli
kalabilirse 63 (uzatýrsa 65.5) tekrar denemesi yüksek olasýlýk ... oralarda ne olur bakalým
no: hayatý ihlal oldu, iki dakika dur bari![]()
Son düzenleme : KPL; 30-11-2021 saat: 18:52.
O ne ki?
Benim sitelerde ondan yok...
Neyse, bilmediðimiz iþlere karýþmayalým.
Size bol kazançlar.SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bu kripto yatýrýmý hiçbir þey yapmasa da, en azýndan dovizin yükseliþi karþýsýnda paramýzý ezdirmedi.
Kaldý ki, þu ana kadar iyi de prim yaptý. Daha da yol açýk görünüyor.
BTC bir þu 50 binleri geri dönmemek üzere aþsa, aportta bekleyen bir sürü coin var.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
- Abi, çoktan beri muhabbet etmiyoruz. Nasýlsýn?
- Ýyidir abim. Sen nasýlsýn?
- Sað ol abi. Ben de iyiyim.
- Nasýl gidiyor?
- Kriptolarý mý soruyorsun abi?
- Evet.
- Abi maþallah iyi gidiyor ya!... Ýyi ki dalmýþýz bu dünyaya.
- Evet, bence de. Epeyce geç kalmýþýz, ama ucundan yakaladýk en azýndan.
- O ilk 2-3 ay neydi abi be???
- He lan, aldýkça düþtü meret.
- Baþlangýçta "aman dikkat", "Priþtina" falan diyordun, ama sonradan bodoslama girdik abi.
- Aynen, kurbaðayý yavaþ yavaþ ýsýttýlar, anlamadan kavrulmaya baþladýk.
- Çok risk aldýk, ama çok þükür þimdiye kadar durum iyi.
- Dur oðlum, iyi miyi deme. Þu nazar denen þey bizim gibileri bulur.
- Niye abi ya? Parayý katlamadýk mý?
- Sus oðlum. Hiçbir zaman öyle demeyeceksin, hep aðlayacaksýn!... Buranýn raconu böyle.
- Aman abi ya!... Senin muhabbetinin de tadý kaçmýþ.
- Oðlum, tamam biraz kazandýk da, görmüyor musun? Pamuk ipliði... Sabah bir kalkýyorsun, güm!... Ne oldu demeye fýrsat kalmadan hesabýndan paracýklar gitmiþ.
- Öyle de abi, sonra yeniden toparlýyor.
- Orasý öyle. En azýndan þimdiye kadar. Ama korku hiç geçmiyor.
- Abi, korkuyorum diyorsun, ama maþallah hep ful maldasýn.
- Ne yapayým oðlum. Bazen deniyorum, ben satýnca meret yükseliyor, aþaðýdan tekrar alayýn diyorum, düþmeye devam ediyor.
- Öyle deme be abi, aralarýnda iyi prim yapanlardan satýp, primlenmemiþlerden aldýðýmýz ve onlarýn yükseldiði hiç olmadý mý?
- Oldu da, o prim yaptý diye sattýklarýmýz nerelere gitti, gördün mü?
- Orasý da doðru bak. Ama abi, sen hep demiyor muydun? "Gidenin arkasýndan bakmýycan, kazandýðýna bakýcan."
- Doðru, ama kabul edelim, biz bu iþi, beceremiyoruz. Tek yaptýðýmýz doðru, düþünce korkmadan daha fazla parayla alttan almak oldu. Bence aldýklarýmýza hiç dokunmasak, þimdi daha iyi olurduk.
- Bilmiyorum abi, ama az da olsa al-sat yapmak bana iyi geliyor.
- Bana da iyi geliyor. Ondan yapýyoruz zaten bu iþ. Bak þimdi, þu son iki haftaki düþüþte ne yaptýk?
- Ne yaptýk abi?
- Ýnandýðýmýz, güvendiðimiz coinlerin aðýrlýðýný arttýrdýk, deðil mi?
- Evet abi.
- Bak, bu pozisyonumuzu uzun süre koruyalým. Bir de böyle deneyelim. Þu "pump yapacak", "patlayacak" denilen coinler ne yapacak izleyelim.
- Tamam abi de bunlardan yükseldikçe ufak tefek satýp, gevþeyince alsak daha iyi olmaz mý?
- Rahat duramayacaksýn deðil mi? Aslýnda ben de kendime pek güvenemiyorum.
- Abi kaç defa bunu denedik, yükselince daha yükselecek diye bekledik, satmadýk ya da az sattýk, sonra geri gelince piþman olmadýk mý?
- Orasý da doðru lan!... Oðlum, zaten kafam karýþýktý, nereden çýktýn sen? Daha çok karýþtý.
- Tamam abi, ben kaçtým... iyi geceler.
- Ýyi geceler.
- Bu ne lan?
- Abi, BTC/USD haftalýk grafik.
- Aferin lan!... Sen kendini aþmaya baþladýn.
- Ne yapalým abi, bilenlerden kapýyoruz bir þeyler.
- Eee? Ne anlatýyorsun bu grafikte?
- Abi, bak tam kanal desteðinden dönüyoruz. Yani inþallah döneriz.
- Evet, inþallah.
- Buradan gidilecek yer 75.000 USD seviyesi.-
- Lan onun için herkes 75 bin deyip duruyor!...
- Evet abi, öyle görünüyor.
- Oðlum, iþte böyle gel bana. Hep iyi haberlerle...
- Abi, inþallah öyle olur be!...
Yer Ýmleri