Lan uyanýn!...
52 binin altýný da gördük beee!...
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan uyanýn!...
52 binin altýný da gördük beee!...
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Þimdi KPL aportta bekliyordur
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
🙂 Þimdi uyandým vay vay neler olmuþ
Tether’den TL’ye geçmek için muazzam fýrsat, Allah bin bereket versin.
Pazartesi dolar tl de düþerse dünyanýn en temiz, en bedava, en boþ kaleye gol trade’ini yapmýþ oluruz, düþmezse de tether/tl kudurmayý býrakýr ve tetherleri yerine koyarýz.
(Bu arbitraja son aylarda millet uyandý diyip üzülüyordum, çok þükür tam da uyanmamýþ, demek ki tether piyasasý hala bitcoin’de yüzde 10 - 20 düþüþleri karþýlayamayacak kadar sýð)
Bitcoin/usd’de ise þöööyle 30k’lar görünürse evladiyelik soðuk cüzdana bi 10 - 20 milyon satoþi (0.1-0.2 btc) eklerim. HODL’a devam.
aynen
sanýrým nedeni þu : BTC/USDT - ETH/USDT vs vs satýyorlar, fiata dönüyoruz mecburen kafasý. o an USDT'yi abartýlý fiyattan aldýklarýnýn farkýnda deðiller (ve evet belli ki en azýndan tether/try supply vb. yetmiyor anlýk) ... ya da aldýrmýyorlar, her neyse
ben de ciddi miktar USDT sattým dün gece ve bu sabah erken, yarýn - pzt kýsmen normalleþirse tekrar yerine koyarýz
Son düzenleme : KPL; 04-12-2021 saat: 13:51.
binance'i takip etmiyorum ama usdt/tl de en derin tahtalardan biri btc türk. diðer borsalarýn tl giriþi daha az hacimli olduðundan usdt/TL için öncü tahtanýn btc türk olduðunu varsayarsak:
þu anki USDT/TL tahtasýnda alýþta 14.87'den 14.45'e yaklaþýk 1.15 milyon tetherlik emir var. bu demek oluyor ki 1.15 milyon tetheri olan þu an tahtayý 14.45'e kadar mallandýrabiliyor. resmi kur kapanýþýnýn da 13.70 olduðunu hatýrlatalým. muhtemelen 3 milyon dolar satýþa fiyat resmi kur kabul ettiðimiz 13.7 civarlarýna dönerdi.
hem usd/tl kurunun oynaklýðýndan hem de btc/usd kurundaki olasý hareketlerden dolayý mutlaka tether bulundurmak lazým, müthiþ fýrsatlar var.
dolartl piyasasý açýlýþýna doðru normalize oluyor genelde. pazar akþamý, pzt sabaha karþý vs. kura dönüyor. þu ara TL'nin hali 5 bilinmeyenli denklem o ayrý tabi
hiç deðilse 10-15 döngüdür yiyorum ekmeðini saðolsun - tabi kriptodan hýzlý çýkan bi tipim, erken usdtleniyorum o yüzden, patlayýnca da usdt sat, normalize olunca geri al kafasý - duble![]()
btc geri gelmeye devam ederse 44-44.5 kritik olacak
oranýn altýna tekrar inerse 36-38 arasýna doðru hava boþluðu oluþabilir
toparlarsa ise bakarýz, þu an tüm görünüm ayý![]()
Yer Ýmleri