Yatýrým yapalým dedik ama ben yatýrýmlýk hisse deðilim der gibi hareket ediyor, þeytan diyor ki git sat kendi kendine konuþuyorsun zaten.
Yatýrým yapalým dedik ama ben yatýrýmlýk hisse deðilim der gibi hareket ediyor, þeytan diyor ki git sat kendi kendine konuþuyorsun zaten.
Yok mu bu garibin hiç paylasani teknik vs dutluga döndü iyice buralar ne kap ne bir þey var paylaþým olmamasý da normal sanýrým. Ama city topladýðý sürece buradayým inþallah ufak ufak artýrýyor payýný.
Yine döndük dolaþtýk ayný yere geldik Laylow ne zaman zengin edecek bizi bu þirket 😀
Þuan pahalý.
Ama ben dün de aldým… AJet katkýsýný bir görelim + Star Alliance’dan 1 þirket alacaklarý söz konusu. O zaman iþler deðiþir diye umuyorum.
Ben bu þirkete, yöneticilerine ve iþ koluna çok güveniyorum. Yanlý konuþuyor olabilirim. Siz benim dediklerime bakmayýn…
Estaðfurullah laylow sen fikirlerini söylüyorsun hatta biraz daha çok paylaþým da bulunun siz anladýðým kadarýyla þirkete daha vakifsiniz. Ben özellikle size sordum sizi Aksa'dan da takip ettiðim için. Ben ufak bir satýþ yaptým bu son düþüþte sinirlendim ama hala pozisyonum çoðunlukta.Insallah iyi olur .
Her çeyrek üstüne koya koya giden þirketimizin bu çeyrek AJet etkisiyle daha da iyi olacaðýný düþünüyorum ve merakla bilançoyu bekliyorum
Yüzde 135 bedelsiz hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri