T2 gelecek olan nakit için baþvuru yapýlýr mý
T2 gelecek olan nakit için baþvuru yapýlýr mý
Ne kadar talep görmüþ bilgi alan var mý arkadaþlar?
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
100 adet talebe 51 adet gelmiþ.
1000/497 adet gelmiþ ne zaman iþlem görür arkadaþlar.
%30 iskonto ile bi olumsuzluk olmazza en az 3 tavan olur diyorum ama þahsi kanaatim ytd
1000 lot üstüne %20 düþmüþ. Ne kadar çok para koyarsan o kadarýnýn %20 si verilmiþ. Eðer yüklü lot almak istiyorsan bunu tercih etmek daha mantýklý. 2 ya da 3 tavan sonrasý riskli diye düþünüyorum. Bu Çarþamba ya da perþembe baþlayabilir.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ziraat yatýrýmdan katýlmýþtým ama henüz portföyde birþey görünmüyor. Katýlým baþarýsýz mý oldu acaba?
Þimdi baktým gelmiþ. 400 istemiþtim 203 gelmiþ.
Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Þ.'nin (Þirket) 35.192.308 TL nominal deðerli paylarýnýn halka arzý tamamlanmýþ olup, Þirketin sermayesini temsil eden 127.500.000 TL nominal deðerli paylarý Kotasyon Yönergesi'nin 8. maddesi çerçevesinde kota alýnmýþtýr. Halka arz edilen Þirket paylarý 03/03/2022 tarihinden itibaren Yýldýz Pazar'da 12,25 TL/pay baz fiyat, "HTTBT.E" kodu ve sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr. Ýlgili sýrada maksimum emir deðeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiþtir.
Yer Ýmleri