-

Originally Posted by
West_by_West
Görünüşe göre , herkesin tahammül edebileceği bir kağıt değil.. Trade ettiğim miktarı da buna gömseydim ,çoktan basıp çıkmıştim

Bilanço verileri ile alakalı soru soracak olan varsa yazsın yardımcı olmaya çalışırım. Kısacılar sakın bulaşmasın !
Uzuncular ne yapsın nereye kadar beklesin. bilanço açılımınız nedir?
-

Originally Posted by
TRADERSAFARİ
Uzuncular ne yapsın nereye kadar beklesin. bilanço açılımınız nedir?
Şirketin borcu yüksek gibi görünüyor ilk bakışta ama özkaynaklara göre kıyaslandığında gayet makul seviyede bence , burada bir sıkıntı yok . Müşteri dağılımı, dünya pazarındaki yeri artıları .. Bana göre esas sıkıntısı kar seviyesinde . 127,5 ödenmişe göre bu kazanç oldukça az . Zaten pd/dd ye baktığımızda 6.91 ! Yani 7 kat değerli şu an ki 12.91 fiyatıyla . Dikkat edilirse son zamanlarda sadece 1 tavan ile yetinen bir başka kağıt görülmedi ,o da yarım yamalak !! Bence sebep bu .. E yabancılar da kağıda çöreklenince kağıtta heyacanlı saatler geçiremiyorsunuz .
Gn.Müdür Pazar günü 20 milyon $ lık bir cirodan bahsetti pazar günü yıl hedefi olarak .Artık buna göre kafanızda bir resim çizmeniz daha kolay olacak .
Uzuncular için tavsiyem ,keza benim için de yol gösterici olacak olan 3 aylık bilançosuna dikkat etmeleri. İyi seviyede gelecek olan bir rakam yıl sonuna güzel işaretler verir . O rakamı gördükten sonra daha net konuşabiliriz ancak.
Bence , bilançoya kadar 1 ileri 2 geri hareketlerle 12 - 14.50 arası devam eder .YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri