2400 civarindan 1 adet
2300 civari 2 adet
2200 lerden 2 adet
2000 lerden 2 adet
1900 lerden 3 adet alip attim zulaya
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2400 civarindan 1 adet
2300 civari 2 adet
2200 lerden 2 adet
2000 lerden 2 adet
1900 lerden 3 adet alip attim zulaya
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende çıtır yapmıştım geçen ay sattım ama durumu toparlayınca günlük tek tek aldım.Ancak son haftadaki hacmi anlayamadım.40 yaşından sonra bir inatla AÖF okuyacağım diye helak oldum son hafta.Bu seneki yolladığı bilançolardaki Esas falşyet karlarına bakacaktım bşrde FAVÖK oranlarına.Gerçi param olsa gene alırım ama bu veriler önemli benim için.Bakalım haftaya güzel olur inşallah.
Param olduğunda bundan sonra size danisirim
Resmen dalga geçmişiniz tahtayla tebrik ederim sonucda 1 ayda 3000 geçer demiştim adamların işi bu
Bu yazdıklarını üstüme almıyorum herzaman belirttim param varsa yibitaş alırım keza ben düşerken aldım hatta bi ara 1800 lere gelince acaba hatamı yaptım bile dedim ve 1900 den almaya korktum işin açıkçası ve gittim Odaş aldım.Belki hata yaptım Şuan maliyetimin üstünde.BU ARADA SENİN YAZDIKLARIN ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR PİSİKOLOJİK SAVAŞI KAZANDILAR SANIRIM AMA BENDE KAYBETMİŞ SAYILMAM.
Bu sefer 1500-1800 aralığını gözüne kestirmiş olabilir,,,oradan yüklü alırım.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Devlet bu konuda mecburiyet getirmedikçe,şirketler sermaye artırmazlar.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri